Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare

TRYGG HANSA, VÅR FÖRSÄKRINGSPARTNER.

MINI har sedan 2022 ett samarbete med Trygg-Hansa som försäkringspartner. Genom MINI Försäkring kan du fortsätta att skämma bort din MINI med högsta krav på kvalitet, trygghet och service.

Din bil är speciell och det tycker vi också. Därför erbjuder vi en unik bilförsäkring som är framtagen för att passa just din bil. Med en trygg MINI Försäkring kan du vara säker på att du har det skydd och förmåner som din bil förtjänar.

Här är några exempel:

  • Din bil kommer alltid att repareras med originaldelar på en auktoriserad MINI-verkstad.
  • Du får 3000 kronors rabatt på självrisk på skador som täcks av vagnskadegarantin.
  • Extra skydd för din elbil eller laddhybrid ingår, med mer rabatt på självrisken vid skada som täcks av vagnskadegarantin och förlängt skydd för skador på motor och elektronik samt bärgning vid urladdat batteri.
  • Om bilen totalskadas innan den är 2 år eller gått max 4 000 mil, får du en helt ny MINI. Är bilen äldre får du 25% över marknadsvärdet.
  • Väljer du att köpa din MINI hos en auktoriserad återförsäljare får du även 25% på försäkringspremien första året.

MINI Försäkring är ett unikt och skräddarsytt skydd för dig och din bil. Hos Trygg-Hansa kan du teckna din försäkring eller anmäla en skada.

Tecknade du din försäkring innan 31/12 2021? Då har du din försäkring via If. Här anmäler du din skada.

Vi hjälper dig.

I samarbete med Trygg-Hansa.

MINI Försäkring erbjuds i samarbete med Trygg-Hansa där Trygg-Hansa är försäkringsgivare genom Codan Forsikring A/S.

Ring 0771-111 664 eller läs mer via knappen nedan.

MINI Betalskydd och Låneskydd

MINI BETALSKYDD.

Den obligatoriska gruppförsäkringen MINI Betalskydd ingår för dig som leasingkund utan extra kostnad och gäller från kontraktets startdatum, samt de tre efterföljande månaderna. Därefter upphör försäkringen men du kan välja att köpa till en frivillig motsvarighet. Information om hur du går tillväga kommer både på dina fakturor och i separat brev.

Försäkringen kan ersätta din månadskostnad enligt ditt Privatleasingkontrakt vid arbetslöshet, sjukskrivning om minst 50% på grund av olycksfall/sjukdom eller betala en engångssumma vid allvarlig sjukdom eller dödsfall. Egenföretagare omfattas inte av arbetslöshetsskyddet. Du får hem ett försäkringsbrev med de villkor och undantag som gäller.

MINI LÅNESKYDD.

Som du vet är livet fullt av oförutsebara händelser. Om olyckan skulle vara framme är det därför bra att du utrustat ditt billån med den extra tryggheten som vårt låneskydd innebär. Genom att teckna MINI Låneskydd säkrar du återbetalningen av ditt lån om din betalningsförmåga skulle bli nedsatt på grund av ofrivillig arbetslöshet, sjukdom, olycksfall eller i värsta fall dödsfall. När du finansierar bilen genom oss inkluderar vi kostnadsfritt ett låneskydd de tre första månaderna. Det är vårt sätt att ge dig en extra trygghet vid ditt bilköp. Efter tre månader väljer du själv om du vill förlänga ditt låneskydd. Kontakta oss för mer information om MINI Låneskydd eller ladda ner vårt produktblad.