Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

Ett medvetet val.

Vi tar hand om dina skadeärenden dygnet runt. Du får ersättning utan maxgräns och vi delar ditt intresse att snabbt och säkert återställa bilen i originalskick efter en skada.

Som MINI-ägare har du all rätt att ställa högsta tänkbara krav på kvalitet, service, mervärden och inte minst; på din bilförsäkring.
 
Rulla-ut försäkringen ingår automatiskt när du hämtar din nya MINI, och gäller i 14 dagar utan förpliktelser när du köper bilen hos en auktoriserad MINI-återförsäljare.

Dessutom får du rabatt motsvarande 4 månaders premie, om du väljer att fortsätta med oss i ett år.

MINI BETALSKYDD.

Den obligatoriska gruppförsäkringen MINI Betalskydd ingår för dig som leasingkund utan extra kostnad och gäller från kontraktets startdatum, samt de tre efterföljande månaderna. Därefter upphör försäkringen men du kan välja att köpa till en frivillig motsvarighet. Information om hur du går tillväga kommer både på dina fakturor och i separat brev.
Försäkringen kan ersätta din månadskostnad enligt ditt Privatleasingkontrakt vid arbetslöshet, sjukskrivning om minst 50% på grund av olycksfall/sjukdom eller betala en engångssumma vid allvarlig sjukdom eller dödsfall. Egenföretagare omfattas inte av arbetslöshetsskyddet. Du får hem ett försäkringsbrev med de villkor och undantag som gäller.