MINI Karriär.

MINI Karriär - arbeta hos BMW Group

DIN FRAMTID.

Vill du arbeta hos en av de största aktörerna inom fordonsindustrin? Vi söker kompetenta individer för en bred skala av roller inom BMW Group, allt från nyutexaminerade till erfarna yrkespersoner. I gengäld erbjuder vi chansen att arbeta för ett växande globalt varumärke, med lysande förmåner och en garanterat spännande framtid.

KARRIÄR PÅ HUVUDKONTORET.

Informationsteknik.

IT är drivkraften bakom nästan alla fordonsinnovationer. Det är också viktigt för våra affärsprocesser. Upptäck spännande möjligheter inom fordonsindustrin och IT, oavsett om du utvecklar gränssnitt mellan människa och maskin eller skapar kundoptimerade plattformar.
MINI Karriärer - tjänster på huvudkontoret

Ingenjörsvetenskap.

Utveckla framtidens fordonsindustri. Våra ingenjörer ifrågasätter varje fordonskomponent, så att varje ny bil är mer intelligent, bränsleeffektiv och rolig att köra än den förra. De arbetar också med att förbättra våra produktionsprocesser, från pressverkstad, karossverkstad och måleri till slutmontering.

Produktion.

Varje dag visar vårt produktionsteam hur man på ett intelligent sätt nätverkar kunskap, även mellan olika anläggningar. Arbeta med att anpassa produktionen av varje fordon, med systemutveckling, eller gå med som underhållstekniker för att hålla våra maskiner smidiga.

Övriga möjligheter.

Det är många tjänster som krävs innan en kund kan sätta sig bakom ratten i en ny, vacker MINI. Från forskning och utveckling till marknadsföring och finansiella tjänster finns ett stort antal roller som väntar på rätt person. Kan det vara du?
MINI Karriär - arbeta hos en MINI Partner

Arbeta hos en MINI Partner

MINIs representanter. Våra varumärkesambassadörers uppdrag är att göra potentiella kunder till sanna MINI-fans. För en perfekt kundupplevelse förlitar vi oss på att du ser till att den interna administrationen fungerar effektivt, att försäljningsförhandlingarna går smidigt och att kunderna fortsätter att känna sig omhändertagna efter en försäljning. Upptäck ett jobb hos din lokala MINI Partner och följ med oss på vägen mot en spännande framtid.