JCW-tillbehör steg – introduktion teaser

VÅGA VARA ANNORLUNDA.

DRA BLICKARNA TILL DIG OCH FÅ PULSEN ATT ÖKA. MED JOHN COOPER WORKS-TILLBEHÖR.

Var självsäker. Var modig. Var dig själv. Våga vara dig själv och stick ut från mängden med våra snygga John Cooper Works-tillbehör för exteriören. För de som vägrar smälta in.

ÄR DU UTE EFTER SPÄNNING OCH ÄVENTYR?

Förse din MINI med en autentisk racingkänsla. JCW-tillbehör med detaljer i kolfiberplast och JCW-tillbehör med detaljer i kviltad kolfiberplast utstrålar den spännande MINI gokart-känslan. Spegelkåpor, sidoluftintag, luftintag och bakluckans handtag ger dig en mängd alternativ för att förbättra din MINIs sportiga karaktär.
MINI John Cooper – spänning och äventyr
MINI John Cooper Works – bakluckans handtag

JCW-BAKLUCKSHANDTAG i KOLFIBERPLAST.

Sportig design: JCW-bakluckshandtaget är tillverkat av kolfiberplast av hög kvalitet och ger bilens bakparti ett exceptionellt snyggt utseende. Särskilt i kombination med andra utvändiga JCW-kolfiberkomponenter skapas ett unikt övergripande sportigt utseende.
MINI John Cooper Works – luftintagsram

JCW-LUFTINTAGSRAM AV KOLFIBERPLAST PÅ MOTORHUVEN.

Äkta tävlingsentusiasm. John Cooper Works-luftintagsramen är tillverkad av klarlackad kolfiberplast av hög kvalitet. För ett ultimat, omisskännligt utseende på bilens framparti.
MINI John Cooper Works – rött och svart – sidoluftintag i räfflad kolfiberplast

JCW-sidoluftintag i räfflad kolfiberplast.

Extra sportigt. John Cooper Works-sidoluftintagen i kolfiberplast är snygga detaljer på bilens sida och imponerar med sitt helt nya utseende. Luftintagen är perfekt anpassade för sidopanelerna på din MINI och kompletterar bilens kraftfulla, dynamiska utseende perfekt. Den innovativa tillverkningen av det nya kolfibermaterialet är en blinkning till MINIs pionjäranda.

VÄGARNAS STJÄRNOR.

MINI John Cooper Works – grönt och svart – vägarnas stjärnor

Kompletta MINI Originalhjul med stjärnmärkning har noggrant utformats i nära samarbete med ledande däcktillverkare som Pirelli, Continental, Goodyear och Dunlop för att säkerställa maximalt grepp och säkerhet. Perfekt anpassade för att förbättra prestandan hos din MINI och utrustade med banbrytande punkteringssäker teknik säkerställer de en jämn och rak körupplevelse oavsett var du kör.

GLID RUNT I STIL.

MINI ORIGINALFÄLGAR OCH -DÄCK
PRESTANDA OCH DESIGN
Piano Black-design

MINI JOHN COOPER WORKS-KOLLEKTION.

MINI John Cooper Works – nyckelhållare – band

JCW-NYCKELHÅLLARE MED BAND.

En nyckelupplevelse. Nyckelhållaren i den slående, sportiga John Cooper Works-designen är inte bara exceptionellt snygg, den är också smart. Det inbyggda NFC-chippet gör att utvalda smartphone-funktioner kan utföras, helt enkelt genom att hålla telefonen upp mot nyckelhållaren.

MINI SERVICE. VI TAR HAND OM DEN DU ÄLSKAR.

MINI John Cooper Works – MINI Service inclusive

MINI SERVICE INCLUSIVE.

Säg adjö till besväret med underhållskostnader. MINI Service Inclusive är en omfattande lösning som är perfekt anpassad till dina behov och varje MINI, ny eller begagnad. Alla tjänster som ingår i paketet täcks av en fast engångskostnad för den period som du väljer. Detta förenklar inte bara kostnadsberäkningen utan ger också stora besparingar jämfört med individuellt betalda tjänster hos din MINI Serviceverkstad. Njut av bekvämligheten med bekymmersfri service och den extra fördelen med kostnadseffektivitet med MINI Service Inclusive.