MINI Cabrio – karosstyp nav – intro MINI Cabrio – karosstyp nav – intro

MINI CABRIO.

Från 340.700 kr*

Privatleasa från 5 445 kr/månad*

interior-side
4 säten med den här karosstypen 4 säten med den här karosstypen
power
231 PS (170 kW) 231
interior-side
4 säten med den här karosstypen 4 säten med den här karosstypen
power
231 PS (170 kW) 231

UPPTÄCK DETALJERNA

PÅ VÄG MOT NERCABBADE ÄVENTYR.

MÅTT

UTRYMME ÄR VIKTIGT.

0

liter

Tack vare kreativt utnyttjande av varje centimeter i MINI får du mer plats för bagage än vad du kanske tror. Och tack vare en smart funktion är det enklare att packa. När suffletten är uppe har du ett generöst lastutrymme på hela 215 liter och med nedfälld sufflett får du praktiska 160 liter. Tack vare den smarta 50/50-fällningen av baksätet är det lätt att få med långa föremål, som till exempel surfbrädor.

Visa mått

MINI FINANSIERING

DET ÄR LÄTT ATT ÄGA EN MINI.

MINI Cabrio

DIN NYA MINI CABRIO KAN BLI DIN. SNABBARE ÄN DU TROR.

* Bilderna kan innehålla extrautrustning med pristillägg. Angivna priser är rekommenderade priser från BMW Northern Europe AB och varje enskild återförsäljare äger rätt att sätta eget pris. Priser är inkl. moms och exkl. ordningsställande av fordon och leveranskostnader.

Månadskostnader för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden på grund av förändringar i rådande marknadsläge. Finansiering via MINI Financial Services.