MINI Financial Services – översikt – introduktion MINI Financial Services – översikt – introduktion

ALL IN. SIMPLY SMART.
MINI Financial Services.

Har du hittat en MINI som är perfekt för dig? Den kan bli din tack vare MINI Financial Services. Är du intresserad av förmånlig leasing eller ett billån, kanske paketerad med försäkring och service? Vi har rätt lösning för dig. Varför lita på någon annan när det gäller något som är så viktigt?

Vi är experter på varje MINI som vi finansierar och kan skräddarsy konkurrenskraftiga alternativ för att uppfylla dina behov.

Du får en hög grad av flexibilitet för att passa din livsstil och dina planer.

MINI Financial Services – översikt – bild av lösningar

HITTA EN LÖSNING

Välj rätt väg för dig och din MINI.

Utforska våra leasing-, lån- och trygghetsprodukter – och upptäck alla fördelar som MINI Financial Services har att erbjuda.

FÅ MER MINI FÖR PENGARNA.

Utöka din leasing- eller låneprodukt med tillbehör, tjänster och försäkringar som matchar dina individuella behov. Allt med en fast kombination av produkter och tjänster i en finansieringslösning för dig.

+ tillbehör

Vi erbjuder individuella lösningar så att du kan välja till extrautrustning och tillbehör i avtalet. MINI Financial Services hjälper dig att köra iväg med allt från en aerodynamisk takbox till en uppsättning vinterdäck – och gör mer än att bara rusta dig för dina resor.

+ service

Maximera tiden med din MINI och låt bilen prestera på topp genom att inkludera MINI Service Inclusive med moderna service- och reparationsmöjligheter. Med MINI Financial Services kan du enkelt finansiera ditt servicepaket oavsett vilken finansieringslösning du väljer.

+ försäkring

Ditt avtal med MINI Financial Services kan även omfatta skräddarsydda försäkringsprodukter. De är lika noggrant sammansatta som din MINI, till exempel vår utökade försäkring för MINI Electric – inte bara en försäkringspolicy, utan ett löfte. Våra teknikers expertis ingår och de behandlar din MINI på allra bästa sätt.
MINI översikt – Hjälp och information

HJÄLP OCH INFORMATION

FÖR ATT DU SKA KUNNA VÄLJA RÄTT.

Från flexibla finansieringslösningar till attraktiva tilläggsprodukter och utmärkt kundservice - med vår expertis får du en exceptionell upplevelse.

LETAR DU EFTER EN TJÄNSTEBIL?

Ansök till MINIs företagsprogram och lyft ditt företag med den perfekta fordonsflottan.
MINI Financial Services - företagskunder teaser
Mini Financial Services – översikt – tjänster

SUPPORT

VI FINNS HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG.

Oavsett vad du behöver hjälp eller support med gällande din MINI finns vi här för dig. 

VANLIGA FRÅGOR

MINI Financial Services är en leverantör av finansieringstjänster som erbjuder MINI leasing-, lån- och trygghetsprodukter till våra kunder.
MINI Financial Services erbjuder MINI leasing-, lån- och trygghetsprodukter för att passa dina individuella behov.

En av de största skillnaderna mellan privatleasing och billån är att vid billån/avbetalning måste du enligt lag betala minst 20% av bilens värde i kontantinsats. Pengar som du kan investera i annat för att få avkastning på. Vid privatleasing långtidshyr du bilen och behöver inte betala någon insats vid starten vilket innebär att du inte binder upp något kapital i bilen. Det betyder även att du inte äger bilen när du har den på privatleasing utan du hyr den av oss på MINI Financial Services och lämnar tillbaka bilen efter kontraktidens
slut.

För att bli beviljad krävs det att du är 18 år, är folkbokförd Sverige samt att du har en taxerad inkomst i Sverige.

E-faktura finns tillgängligt som betalningsalternativ både för privat- och företagskunder. Du loggar in på din internetbank, söker efter MINI Financial Services och följer anvisningarna för att aktivera tjänsten. Som privatkund debiteras du ingen administrationsavgift vid betalning med e-faktura.