MINI Cooper SE – steg MINI Cooper SE – steg MINI Cooper SE – steg

NYA HELT ELEKTRISKA
MINI COOPER.

1,95% RÄNTA VID BILLÅN ELLER FINANSIELL LEASING. GÄLLER T.O.M. 2024-03-31.

interior-side
4 säten med den här karosstypen 4 säten med den här karosstypen
power
184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW)
electric-range
Upp till 402 km elektrisk räckvidd (WLTP) Upp till 402 km elektrisk räckvidd i km (WLTP) disclaimer
interior-side
4 säten med den här karosstypen 4 säten med den här karosstypen
power
184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW)
electric-range
Upp till 402 km elektrisk räckvidd (WLTP) Upp till 402 km elektrisk räckvidd i km (WLTP) disclaimer

UPPTÄCK DETALJERNA

NÅGRA SKÄL TILL ATT VÄLJA NYA MINI COOPER.

MÅTT

UTRYMME ÄR VIKTIGT.

0

liter

Utrymme är viktigt. När du fäller ned det delade baksätet (60/40) får du mer plats, med upp till 800 liter utrymme för transport – så att du kan ta med dig nästan allt.

Visa mått

SE DINA ALTERNATIV

VAD PASSAR DIG BÄST?

Välj bland våra utvalda trims och prestandanivåer. Klicka dig sedan vidare för att utforska dess specifika konfigureringsdetaljer för att skapa en MINI som passar dig bäst.

MINI FINANSIERING

DET ÄR LÄTT ATT ÄGA EN MINI.

MINI Cooper SE – financial services – teaser

Läs mer om MINIs finansieringserbjudanden.

MER INSPIRATION?

Nya helt elektriska MINI Cooper finns i två spännande prestandaversioner och i fyra trims. Använd dem för att anpassa din MINI till en elektrifierande utsläppsfri bil som är rolig att köra.

MINI Cooper SE – teaser – varianter och priser
MINI helt elektrisk - teaser - varianter och priser

LETAR DU EFTER EN TJÄNSTEBIL?

Ansök till MINIs företagsprogram och lyft ditt företag med den perfekta fordonsflottan.

VANLIGA FRÅGOR.

Nya helt elektriska MINI Cooper har en räckvidd upp till 402 km (WLTP). Det räcker mer än väl för de flesta resor. Det gäller bara att tänka igenom hur mycket räckvidd du behöver och var du använder den.

Elbilar använder ett system som kallas för bromskraftsåtervinning. Under denna process samlar elbilens bromssystem upp kinetisk energi och omvandlar den till el, vilket gör att den effektivt laddar sitt eget batteri. Systemet bidrar till att optimera elbilens effektivitet genom att mindre ansträngning krävs för att den ska accelerera. Så när du tar bort foten från pedalen börjar du automatiskt bromsa och du har bromspedalen som ett extra sätt att sakta ned. Det är med andra ord betydligt enklare och mer effektivt.

Om du kör 100 km om dagen tar det ca 35 minuter att ladda den nödvändiga energin på en DC-snabbladdningsstation. På en AC-laddningsstation eller via en laddbox hemma tar det ca 2 timmar och 30 minuter och i ett vanligt eluttag tar det 6 timmar.

Ja, du kan skräddarsy din nya helt elektriska MINI Cooper så att den passar din smak med en rad olika karossfärger. Du har också möjlighet att verkligen lyfta looken med ett flerfärgat tak. Du kan anpassa den ytterligare till din egen livsstil med en mängd alternativ. Till exempel är utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning som du kan använda för att skräddarsy din nya helt elektriska MINI Cooper efter din egen smak. Essential Trim är standard. Du kan också anpassa komforten, sportigheten och stilen hos din MINI med Classic Trim, Favoured Trim eller JCW Trim.

Du behöver inte boka en tid. Du kan beställa din nya MINI från den nya MINI familjen online 24/7, när som helst och var som helst.

Det kommer inte att vara någon skillnad i det erbjudna priset. Prissättningen är harmoniserad oavsett om du beställer online eller med stöd från våra experter på någon av våra MINI Partners.

Här på MINI får du det bästa av två världar. Till exempel: Gör din research online och starta din konfiguration, om du har frågor eller föredrar personlig hjälp kan du få support hos din lokala MINI Partner. Du kan slutföra din beställning antingen hos någon av våra MINI Partners eller online.