MINI Cooper SE – steg MINI Cooper SE – steg MINI Cooper SE – steg

NYA HELT ELEKTRISKA
MINI COOPER.

Från 384.900 kr*

Privatleasa från 4 495 kr/månad*

interior-side
4 säten med den här karosstypen 4 säten med den här karosstypen
power
184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW)
electric-range
Upp till 402 km elektrisk räckvidd (WLTP) Upp till 402 km elektrisk räckvidd i km (WLTP) disclaimer
interior-side
4 säten med den här karosstypen 4 säten med den här karosstypen
power
184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) - 218 hk (160 kW)
electric-range
Upp till 402 km elektrisk räckvidd (WLTP) Upp till 402 km elektrisk räckvidd i km (WLTP) disclaimer

UPPTÄCK DETALJERNA

NÅGRA SKÄL TILL ATT VÄLJA NYA MINI COOPER.

MÅTT

UTRYMME ÄR VIKTIGT.

0

liter

Utrymme är viktigt. När du fäller ned det delade baksätet (60/40) får du mer plats, med upp till 800 liter utrymme för transport – så att du kan ta med dig nästan allt.

Visa mått

SE DINA ALTERNATIV

VAD PASSAR DIG BÄST?

Välj bland våra utvalda trims och prestandanivåer. Klicka dig sedan vidare för att utforska dess specifika konfigureringsdetaljer för att skapa en MINI som passar dig bäst.

MINI FINANSIERING

DET ÄR LÄTT ATT ÄGA EN MINI.

MINI Cooper SE – financial services – teaser

Läs mer om MINIs finansiella erbjudanden.

MER INSPIRATION?

Nya helt elektriska MINI Cooper finns i två spännande prestandaversioner och i fyra trims. Använd dem för att anpassa din MINI till en elektrifierande utsläppsfri bil som är rolig att köra.

MINI Cooper SE – teaser – varianter och priser

VANLIGA FRÅGOR.

nya helt elektriska MINI Cooper har en räckvidd upp till 402 km (WLTP). Det räcker mer än väl för de flesta resor. Det gäller bara att tänka igenom hur mycket räckvidd du behöver och var du använder den.

Elbilar använder ett system som kallas för bromskraftsåtervinning. Under denna process samlar elbilens bromssystem upp kinetisk energi och omvandlar den till el, vilket gör att den effektivt laddar sitt eget batteri. Systemet bidrar till att optimera elbilens effektivitet genom att mindre ansträngning krävs för att den ska accelerera. Så när du tar bort foten från pedalen börjar du automatiskt bromsa och du har bromspedalen som ett extra sätt att sakta ned. Det är med andra ord betydligt enklare och mer effektivt.

Om du kör 100 km om dagen tar det ca 35 minuter att ladda den nödvändiga energin på en DC-snabbladdningsstation. På en AC-laddningsstation eller via en laddbox hemma tar det ca 2 timmar och 30 minuter och i ett vanligt eluttag tar det 6 timmar.

Ja, du kan skräddarsy din nya helt elektriska MINI Cooper så att den passar din smak med en rad olika karossfärger. Du har också möjlighet att verkligen lyfta looken med ett flerfärgat tak. Du kan anpassa den ytterligare till din egen livsstil med en mängd alternativ. Till exempel är utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning som du kan använda för att skräddarsy din nya helt elektriska MINI Cooper efter din egen smak. Essential Trim är standard. Du kan också anpassa komforten, sportigheten och stilen hos din MINI med Classic Trim, Favoured Trim eller JCW Trim.

Genom att göra en reservation kan du säkra en av de första bilarna från MINI med din föredragna konfiguration. Du kommer att bli kontaktad från och med den 1 januari 2024 för att slutföra din beställning.

 

En reservation är ett sätt att säkra en av de helt nya bilarna från MINI innan de kommer ut på marknaden. Du kan avboka din bokning när som helst. Kontakta kundtjänst så hjälper de dig att behandla avbokningen och se till att din deposition återbetalas.

 

En reservation låter dig säkra din perfekta konfiguration av din nya MINI innan den officiella försäljningen startar. Vi kommer att kontakta dig när din reservation är klar för slutförande (från och med 1 januari 2024).

Ja! Om du vill göra ändringar i din reservation när försäljningen startar i januari 2024, hjälper våra agenter gärna dig.

Från och med den 1 januari 2024 kan du beställa din dröm-MINI direkt online eller offline. Om du har gjort en reservation kommer du att bli prioriterad och kontaktad för att göra din slutliga beställning.

 

Krävs inga möten. Du kan skapa en reservation för din nya MINI online, när som helst och var som helst. Efter den 1 januari 2024 kan du slutföra din beställning.

 

Det är ingen skillnad i det erbjudna priset. Prissättningen är detsamma oavsett om du gör en bokning online eller med stöd från våra experter hos någon av våra agenter.

Här på MINI får du det bästa av båda världar. Exempelvis kan du utforska möjligheterna online och starta din konfiguration, om du sedan har frågor eller föredrar personlig assistans kan du få support hos någon av dina lokala agenter. Du kan slutföra din reservation antingen hos någon av våra agenter eller online.

Ja! Du kan redan idag skapa en reservation hos din närmaste agent. Sedan från och med 1 januari 2024 kan du slutföra din beställning.

*Bilderna kan innehålla extrautrustning med pristillägg. I priset ingår moms samt ordningsställande av fordon och leveranskostnader. Med reservation för ändringar och fel. Harmoniserat pris online och offline hos din MINI Agent fr.o.m. 1 januari 2024 – gäller den nya familjen från MINI.

Månadskostnader för privatleasing är inkl. moms och varierar beroende på löptid och körsträcka. Övermil debiteras med 12,50 kr inkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. Uppläggnings- och administrationsavgift tillkommer med f.n. 595 kr resp. 55 kr. Skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaden kan komma att ändras under kontraktstiden på grund av förändringar i rådande marknadsläge. Finansiering via MINI Financial Services.