MINI connected upgrades – introduktion

MINI CONNECTED UPPGRADERINGAR

GÖR ÄNNU MER AV VARJE KÖRNING.

Förbättra din MINIs digitala upplevelse med MINI Connected-paketet. Det är en blandning av förbättrade navigeringsunktioner och fordonsappar som du kan lägga till på ett enkelt sätt i din MINI.

Förbättra smidiga körfunktioner och parkeringsmöjligheter för att göra din dagliga pendling mer bekväm. Med MINI Connected uppgraderingar får du det bästa av din MINI.

EXTRA FÖRDELAR.

När som helst – aktivera eller uppgradera till nya funktioner för din MINI exakt när du vill ha dem.

Flexibelt – använd abonnemangsperioder som passar dina behov.

Praktiskt – lägg till funktioner enkelt och bekvämt via MINI Appen.

Intuitivt – aktiveringen är enkel och görs via ditt MINI ID.

MINI CONNECTED-PAKET

VILL DU HA FLER UPPKOPPLINGSMÖJLIGHETER?

MINI connected upgrades – personal assistant

MINI Intelligent Personal Assistant.

Med MINI Intelligent Personal Assistant kan du redan nu använda rösten för att interagera med din MINI. En förenklad ”MINI” åtföljer interaktionen på den runda OLED-skärmen. Om du söker en ännu mer unik visualisering är ”Spike” rätt val.

MINI NAVIGATION.

Förbättra omfattningen av MINI Navigation med ett tilltalande visualiseringsalternativ med 3D-byggnader och landmärken. Kom fram enklare med utökad information om intressanta platser och parkeringsinformation.

MINI connected upgrades – navigation
MINI connected upgrades – airconsole

AIRCONSOLE-SPEL.

AirConsole-tekniken är ny för våra MINI modeller och skapar en unik form av spelupplevelse i bilen. AirConsole-spel är trådlösa och kontrolleras med hjälp av en smartphone i kombination med MINI Interaction Unit. Den här inställningen innebär att flera spelare, inklusive passagerarna i baksätet, kan spela spel i AirConsole-appen när bilen står stilla. En rad racing-, sport-, kunskaps- och musikfrågesportspel finns, och även simulerings-, strategi-, hoppa och spring- samt pusselspel. Utbudet av tillgängliga spel utvecklas ständigt.

YTTERLIGARE APPAR.

Få enkel åtkomst till dina favoritappar inom olika ämnesområden som ljud och musik, spel och nyheter. Apparna är perfekt integrerade i den runda OLED-skärmen i din MINI och utbudet av appar utvecklas kontinuerligt.

MINI connected upgrades MINI Appar

MINI CONNECTED UPPGRADERINGAR

UPPGRADERA DIN MINI NÄR SOM HELST.

MINI connected upgrades – driving assistance plus

DRIVING ASSISTANT PLUS.

Upplev ökad komfort och säkerhet med en kamera och radarbaserad assistans. Förutom allt som ingår i Driving Assistant omfattar detta paket en rad avancerade system, som den adaptiva farthållaren, som automatiskt reglerar avståndet till fordonet framför och behåller din MINIs hastighet mellan 0 och 180 km/h. Lane Departure Warning varnar dig omedelbart när ditt fordon är på väg att lämna sin körfil på vägar med körfältsmarkeringar.

MINI connected upgrades – helljusassistent

HELLJUSASSISTENT.

Underlättar när du kör i mörker. När helljuset aktiveras tänds det automatiskt när det är mörkt och stängs av automatiskt när vägarna är tillräckligt upplysta. Helljusassistenten är en framåtriktad sensor som är integrerad i framsidan av din MINIs innerbackspegel. Och den gör körning på natten mycket säkrare genom att automatiskt växla strålkastarna från helljus till halvljus för att undvika att blända andra trafikanter. Den gör detta när du kör i hastigheter på 50 km/h eller snabbare, eller när den inbyggda kameran upptäcker strålkastare på mötande fordon. Den växlar tillbaka till helljuset när vägen framåt är fri.

MINI CONNECTED.

MINI CONNECTED BAS MINI CONNECTED-PAKET
NAVIGATION
3D-byggnader och landmärken
✔️
Trafikinformation i realtid För aktiv körväg För hela kartan
Utökad parkeringsinformation ✔️
Trafikkamerainformation ✔️
UNDERHÅLLNING
Appar från tredje part inkl. ljudströmning ✔️
AirConsole-spel ✔️
ANPASSNING
MINI Intelligent Personal Assistant Avatar "MINI" Avatar "MINI" + "Spike"
Automatiserade rutiner
✔️
UPPKOPPLING
Remote Services för anslutning till MINI Appen ✔️ ✔️
Dataanvändning Basuppkoppling Uppkoppling för alla användningsfall

Upptäck MINI Connected Store.

Gör dig redo att utforska en ny era av uppkoppling, där din MINI blir mer än en bil, den blir din digitala följeslagare.