TA KÖRNINGEN TILL EN NY NIVÅ.

MINI ORIGINALTILLBEHÖR FÖR HÖST OCH VINTER SAMT SERVICE.

MINI tillbehör för höst och vinter – steg

UTMANA VÄGARNA.

Att förbereda sig inför varje resa gör upplevelsen minnesvärd. Med rätt utrustning är du redo för vad som än väntar. Se fram emot äventyren och acceptera utmaningarna längs vägen. Tack vare det breda utbudet av MINI Tillbehör kan du förbättra din resa och ta den till en ny nivå.
TILLBEHÖR FÖR RESAN.

UNIKA ÄVENTYR: ALLT ÄR MÖJLIGT.

MINI BAKRE CYKELHÅLLARE.

Praktisk: Den stabila, fällbara bakre hållaren är särskilt konstruerad för att passa MINI. Den har plats för upp till två cyklar/elcyklar och blockerar inte åtkomsten till bagageutrymmet, även när den är fullt lastad. När den är hopfälld kan den förvaras krocksäkert i bagageutrymmet.

MINI Tillbehör – bakre cykelhållare

MINI TILLBEHÖR I PIANO BLACK OCH NIGHT JACK.

Med lite stil kommer man långt, även i midvintermörkret, med vårt utbud av designtillbehör i färgerna Piano Black och Night Jack. Denna klassiska finish förstärker det ikoniska utseendet och den tuffa attityden hos din MINI.
MINI Tillbehör – MINI Sidoluftintag – Union Jack MINI Tillbehör – MINI Sidoluftintag – Union Jack

MINI SIDOLUFTINTAG.

Extra snygga. Sidoluftintagen på MINI med den traditionella Union Jack-designen fungerar som en cool designdetalj och ger bilen en extra dos individualitet. Luftintagen är perfekt anpassade för sidopanelerna på MINI och kompletterar bilens kraftfulla, dynamiska utseende perfekt.

MINI SPEGELKÅPOR.

Snygg detalj. MINI Spegelkåpor i traditionell Union Jack-design. Montera dem enkelt istället för standardkåporna och njut varje gång du tittar åt sidan. Den eleganta, förstklassiga designen gör att du får beundrande blickar på köpet.
MINI Tillbehör – MINI Spegelkåpor – Union Jack MINI Tillbehör – MINI Spegelkåpor – Union Jack
MINI Tillbehör – MINI Side Stripes – Piano Black

MINI SIDE STRIPES PIANO BLACK.

Ren dynamik i helsvart. De slående MINI Side stripes i Piano Black tar den dynamiska looken hos MINI ut på vägarna. Vi behöver väl inte nämna att den gjutna, högkvalitativa färgdekalen är ljusbeständig, tacklar vind och väder och behåller sin djupa färg även efter otaliga biltvättar. För en dynamisk, atletisk look.

MINI SPORT STRIPES PIANO BLACK.

Dynamisk racinglook. MINI Sport Stripes i Piano Black för motorhuven och bakluckan består av högkvalitativ färgad film. De för tankarna till ren dynamik, och givetvis är de ljusbeständiga, väderbeständiga och tvättbara.
MINI Tillbehör – MINI Sport Stripes – Piano Black

MINI ORIGINALTILLBEHÖR.

MINI Tillbehör – klädhängare – Travel & Comfort-system MINI Tillbehör – klädhängare – Travel & Comfort-system

MINI KLÄDHÄNGARE FÖR TRAVEL & COMFORT-SYSTEMET.

Slipp strykningen när du kommer fram. Med Travel & Comfort-systemets klädhängare i attraktiv MINI design kan du hänga kläder på baksidan av ryggstödet. Den monteras enkelt och krocksäkert på basenheten med hjälp av snabbkopplingen. Tack vare hotellfunktionen (konventionell klädhängare med krok) kan den även användas utanför bilen.

MINI ADVANCED CAR EYE 3.0 PRO.

Håll ett öga på allt. MINI Advanced Car Eye 3.0 Pro är en högkänslig kamera med full HD-upplösning som spelar in händelser runt bilen, även när den är parkerad. Vid störningar ovanliga rörelser utanför bilen spelar kameran automatiskt in så att en eventuell olyckshändelse eller ett inbrottsförsök dokumenteras.
MINI Tillbehör – HD-kamera – advanced car eye-kamera MINI Tillbehör – HD-kamera – advanced car eye-kamera
DÄCK OCH FÄLGAR.

ÄR DU REDO FÖR NÄSTA ÄVENTYR?

Alla MINI kompletta vinterhjul har exklusiva, stjärnmärkta däck som garanterar hög kvalitet och säkerhet. De är tillverkade i nära samarbete med tillverkare som Pirelli, Continental, Goodyear och Dunlop och de är testade för att optimera din MINIs väggrepp, för säkrare körning varje dag.

Vinterdäck rekommenderas starkt i områden där temperaturen ofta sjunker under 7 °C, för att garantera säker körning med bra grepp och bromsegenskaper oavsett väderförhållanden. MINI Däckförsäkring från Allianz-Versicherungs AG ingår och skyddar dig mot oförutsedda kostnader för reparation eller byte i 36 månader.

MINI After Sales – däck och fälgar – utrustning

GLID RUNT I STIL.

MINI ORIGINALFÄLGAR OCH -DÄCK

MINI SNÖKEDJOR.

Kör säkert på vintern. MINI Snökedjor Comfort är snabba och enkla att sätta på tack vare flexibla stålkrokar. De ger bästa möjliga grepp på is och snö och omfattar korsmönster samt ett fint nät med kedjeelement med utmärkt grepp.
MINI SERVICE.

TILLSAMMANS ÄR ALLT BÄTTRE.

Tillsammans är inte bara hur vi jobbar, det är en del av vår identitet. Sättet som vi samarbetar på ingjuter både tillit och förtroende och i kombination med professionalism och hängivenhet utgör det MINI Service, vår service. Vi tar oss an alla utmatningar och ser dem som möjligheter tillsammans, utan extra kostnader eller bekymmer.
MINI Serviceverkstad – introduktion teaser MINI Serviceverkstad – introduktion teaser

BILVÅRD.

MINI BILVÅRD.