Helt elektriska MINI Aceman – stadie Helt elektriska MINI Aceman – stadie Helt elektriska MINI Aceman – stadie

DEN FÖRSTA
HELT ELEKTRISKA MINI ACEMAN.

Från 408 900 kr*

interior-side
5 säten med den här karosstypen 5 säten med den här karosstypen
luggage-l
300 – 1,005 liter bagageutrymme 300 – 1,005 max. bagageutrymmets volym i liter
power
184 hk (135 kW) – 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) – 218 hk (160 kW)
interior-side
5 säten med den här karosstypen 5 säten med den här karosstypen
luggage-l
300 – 1,005 liter bagageutrymme 300 – 1,005 max. bagageutrymmets volym i liter
power
184 hk (135 kW) – 218 hk (160 kW) 184 hk (135 kW) – 218 hk (160 kW)
Helt elektriska MINI Aceman - konsultation teaser

ÄR DU NYFIKEN PÅ VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN?  

Våra experter är redo att hjälpa dig! Klicka nedan och lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra experter dig så snart som möjligt.

MINI Aceman – kolla in – film

MED EN ATTITYD SOM LOCKAR.

Läs mer om MINI Aceman och upptäck alla spännande detaljer.

EXTERIÖR

ACEMAN. DU BLIR GARANTERAT ETT FAN.

INTERIÖR

DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS.

MINI Aceman – höjdpunkter invändigt MINI Aceman – höjdpunkter invändigt

SE DETALJERNA

UPPTÄCK ESSET I ROCKÄRMEN.

MÅTT

PLATS FÖR DINA DRÖMMAR.

0

liter

När du fäller ned det delade baksätet (60/40) får du mer plats, med upp till 1 005 liter utrymme för transport – så att du kan ta med dig nästan allt.

SE DINA ALTERNATIV

VILKEN ÄR RÄTT FÖR DIG?

Välj från en av våra speciellt utvalda stilkollektioner. Välj din prestationsnivå. Skapa sedan den modell som passar dig bäst.

MINI FINANCIAL SERVICES

DET ÄR LÄTT ATT ÄGA EN MINI.

MINI Aceman – financial services – teaser MINI Aceman – financial services – teaser

LÄS MER OM MINIS FINANSIERINGSERBJUDANDEN.

MER INSPIRATION?

Den första helt elektriska MINI Aceman någonsin finns i två spännande prestandaversioner och i fyra trims, så att din MINI kan återspegla din personlighet.
MINI ACEMAN – teaser – varianter och priser MINI ACEMAN – teaser – varianter och priser
MINI Aceman – teaser – företagskunder MINI Aceman – teaser – företagskunder

LETAR DU EFTER EN TJÄNSTEBIL?

Ansök till MINIs företagsprogram och lyft ditt företag med den perfekta fordonsflottan.

VANLIGA FRÅGOR.

Ja, du kan skräddarsy din MINI Aceman så att den passar din smak med en rad olika karossfärger. Du har också möjlighet att verkligen lyfta looken med ett flerfärgat tak. Du kan anpassa den ytterligare till din egen livsstil med en mängd alternativ. Till exempel är utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning som du kan använda för att skräddarsy din MINI Aceman efter din egen smak. Essential Trim är standard. Du kan också anpassa komforten, sportigheten och stilen hos din MINI med stilarna Classic, Favoured eller JCW.

Från och med den 1 januari 2024 ändrades MINIs försäljningsmodell till direktförsäljning i Italien, Polen och Sverige. 

Från och med den 1 januari 2024 säljs alla MINI direkt via BMW Group. Din MINI Partner förblir din primära kontaktpunkt när det gäller fysiska möten. Med direktförsäljning ökar MINI den direkta kundåtkomsten för att förbättra sina tjänster online och offline.
Ja! Om du vill göra ändringar i din beställning hjälper din MINI Partner dig.

Ja, du kan när som helst avbryta din beställning. Kontakta din MINI Partner för att behandla avbeställningen och få tillbaka handpenningen.

Du behöver inte boka en tid. Du kan beställa din nya MINI från den nya MINI familjen online 24/7, när som helst och var som helst.  

Det finns inga prisskillnader. Prissättningen är harmoniserad oavsett om du beställer på nätet eller med hjälp av våra experter hos en MINI Partner.

Här på MINI får du det bästa av två världar. Till exempel: Gör din research online och starta din konfiguration, om du har frågor eller föredrar personlig hjälp kan du få support hos din lokala MINI Partner. Du kan slutföra din beställning antingen hos någon av våra MINI Partners eller online.

MINI Aceman är storebror till MINI Cooper. Den har fem dörrar och är förvånande rymlig invändigt. Den är dessutom extremt mångsidig och det finns gott om plats för 4 vuxna passagerare. Förutom det dagliga pendlandet är den ett utmärkt alternativ om du vill ut och resa med dina vänner eller för familjer som vill upptäcka nya saker. Dessutom får du även den där kittlande gokart-känslan med MINI Aceman, precis som med den mindre MINI Cooper.

MINI Aceman är precis som MINI Countryman mycket mångsidig, men tack vare den mindre vändradien är den smidigare och manövreras lättare i stan. Eftersom MINI Aceman är 36 cm kortare än MINI Countryman passar den perfekt i mindre utrymmen och det är lättare att hitta en parkering för den.
Ja. Den är vår första helt elektriska MINI kompakta SUV. Den är en ny typ av bil som är särskilt utvecklad för elektrisk körning. MINI Aceman har byggts från grunden för att omsätta modern elektrisk mobilitet och samtidigt vara både praktisk och rolig att köra.

MINI Aceman har en räckvidd på max. 406 km (WLTP). Det räcker mer än väl för de flesta resor. Räckvidden varierar beroende på dina körvanor och trafikförhållandena. Din körstil kan ha stor påverkan på räckvidden och hur snabbt laddningen förbrukas.

MINI Appen är din partner när det gäller relevant information och bilens funktioner. Med den har du koll på allt i din MINI och du kan snabbt se vilken status den har. Du ser när det är dags för nästa service, du kan kontrollera den elektriska räckvidden och batteriets laddnivå. Du kan även använda MINI Appen som digital nyckel. Med Remote Services kan du till exempel hitta bilen på en större parkeringsplats, låsa eller låsa upp dörrarna och justera klimatregleringen på distans. Du har även direktkontakt med din MINI Serviceverkstad.
Ja. I din MINI med Operating System 9 kan du se och använda apparna på din kopplade smartphone med Android Auto eller Apple CarPlay på instrumentpanelen (MINI Interaction Unit).
Ja. Tack vare regelbundna Remote Software Upgrades förses din MINI trådlöst med kvalitetsförbättringar och, beroende på landet du köpt den i, modell och utrustning, nya funktioner eller funktionsförbättringar utan kostnad. När det finns en ny Remote Software Upgrade för din bil får du en avisering om detta i MINI Appen på din smartphone och på instrumentpanelen (MINI Interaction Unit) i bilen.