MINI TELESERVICES.

Vet du när det är dags för nästa service, inspektion eller oljebyte? Med Teleservices vet din MINI exakt när det är dags för nästa service. Om det behövs underhåll eller om det finns ett fel får du och din serviceverkstad all relevant information. Redan innan din MINI-serviceverkstad kontaktar dig för att boka en tid känner de till bilens skick, så att de kan beställa reservdelar och vara helt förberedda på att ta hand om bilens särskilda behov. Det förkortar även väntetiderna.

Systemet detekterar även i tid om oplanerad service behövs, till exempel om bromsbeläggen är slitna, och vidarebefordrar den nödvändiga informationen så att defekter kan åtgärdas så snabbt som möjligt. Du behöver inte oroa dig för något och din MINI hålls i perfekt skick. Om du får ett oväntat fel får du hjälp av MINI Vägassistans så att du är tillbaka på vägarna så snabbt som möjligt igen.

MINI – Teleservices – Kontroll MINI – Teleservices – Kontroll

Fördelar:

  • Bättre säkerhet tack vare att behovet av service detekteras automatiskt
  • Överför information om servicebehov automatiskt till dig och din MINI Serviceverkstad
  • Proaktiv tidsbokning av din MINI Serviceverkstad
  • Kortare servicetider tack vare effektiv serviceplanering och -hantering
  • Snabb hjälp tack vare MINI Vägassistans
MINI – Teleservices – Cooper SE
MINI – Teleservices – Telefonikon MINI – Teleservices – Telefonikon

MINI TELESERVICESAMTAL.

Om bilen behöver service eller om något fel har inträffat, så överför Teleservicesamtal all relevant information till dig och din serviceverkstad. Redan innan din MINI-serviceverkstad kontaktar dig för att boka en tid känner de till bilens skick. De kan då beställa reservdelar och vara helt förberedda på att ta hand om bilen. Det förkortar även väntetiden medan bilen servas.

Systemet detekterar även behovet av oplanerat underhållsarbete i ett tidigt skede, till exempel slitna bromsar. Den nödvändiga informationen överförs så att sådana defekter snabbt kan åtgärdas. Du behöver inte oroa dig för något och din MINI hålls i perfekt skick.

Din serviceverkstad kan också läsa av aktuella teleservicedata för din bil och skicka meddelanden direkt till dig, till exempel för att påminna om tiden, och förbereda servicen.

MINI – Teleservices – Serviceikon MINI – Teleservices – Serviceikon

SERVICEVERKSTADSHANTERING.

I serviceverkstadshanteringen kan du välja serviceverkstaden som ska ta emot teleservicesamtalen från din bil. Du kan kontrollera och ändra serviceverkstad när som helst i bilmenyn eller i MINI Appen. För att säkerställa att teleservices fungerar kan MINI ändra eller lägga till information om serviceverkstaden.

MINI – Teleservices – MINI 3-dörrar
MINI – Teleservices – Bilikon MINI – Teleservices – Bilikon

MINI VÄGASSISTANS.

I händelse av driftstopp får du bästa möjliga hjälp! Du kan kontakta MINI Vägassistans direkt från bilen genom att välja MINI Assistans i menyn MINI Connected. All relevant information om bilens skick och din aktuella plats överförs till mobilitetsservice och ett samtal kopplas fram direkt. Experterna löser mindre fel på distans eller kommer ut personligen.
När det gäller bilar med den senaste generationen av MINI Connected kan den nödvändiga informationen läsas av på distans, när du har godkänt det. Därmed får supporten på vägassistansen tillgång till fordonsdata även om du har ringt upp som vanligt. Du kan även kontakta vägassistansen via MINI Appen. Även i det här fallet får supporten all nödvändig information så att du får bästa möjliga hjälp.

MINI - Teleservices - MINI Serviceverkstad

HITTA DIN NÄRMASTE MINI SERVICEVERKSTAD.