KOMMER SNART!

author.product-selector.pdhNotAvailable.disclaimerInfo.text Den här komponenten är inte tillgänglig för tillfället. Du kan ändå ta en titt. Kom tillbaka snart om du inte hittar det du söker den här gången.
abc

BEGAGNADE BILAR. MINI NEXT. ETT TRYGGT OCH MODERNT BILKÖP.

MINI Next är en kvalitetssäkring vid köp av en begagnad MINI, framtaget för ett tryggt, smidigt och bekymmersfritt bilköp. Alla bilar är kvalitetstestade och tillhandahålls av de som kan begagnade MINI bäst - auktoriserade MINI Partners. Detta tillsammans med marknadsledande garantier och köpevillkor samt skräddarsydda tjänster för din MINI och ditt framtida bilägande.

FÖRDELAR MED MINI NEXT.


Fördelarna med att köpa en begagnad MINI via MINI Next är många, här är några av dem.

Samtliga av våra begagnade MINI levereras med 12 månaders eller 2000 mils garanti (det som uppnås först). Garantin är skräddarsydd för din begagnade MINI och om något mot förmodan skulle hända kontaktar du den MINI Partner du köpt bilen av för smidig hjälp. Ladda ned våra garantivillkor för mer info.

Alla delar av bilen är viktiga, men det viktigaste är du. Därför är samtliga av våra MINI Next-bilar kontrollerade av MINI-tekniker genom en 360-graderskontroll. Där gås allt ifrån system och komponenter till insidan och utsidan av din bil igenom. Självklart är de även provkörda.

Vi finns där för dig om olyckan är framme. MINI Vägassistans har utvecklats speciellt för dig och din MINI så att hjälpen alltid finns nära - den sträcker sig över hela Europa. Läs mer om MINI Vägassistans.

Om din begagnade MINI inte skulle passa dig och dina behov, kan du alltid byta ut den mot en annan bil på samma eller högre prisnivå. Då behöver det ske inom sju dagar från leveransdatum och inom en körsträcka på högst 50 mil.

Köp en begagnad MINI med MINI Next och få den levererad till hemmet, arbetsplatsen eller stugan. Samtliga bilar kan levereras över hela landet. Priset för hemleverans kan variera beroende av var bilen finns och vart den ska levereras. Fråga närmaste MINI Partner för ett exakt pris.

 

Du har alltid möjlighet att byta in din tidigare bil till en MINI Partner. Oavsett om det är en begagnad MINI eller en begagnad bil av ett annat märke, även oavsett ålder och skick. Våra MINI Partners hjälper gärna till med en inbytesvärdering.

 

Vi har alla olika behov och vardagssituationer och letar därför efter olika funktionaliteter i en begagnad bil. Därför erbjuder våra MINI Partners alltid ett stort utbud av noggrant utvalda begagnade MINI i olika storlekar, färger, priser och modeller.

TJÄNSTER FÖR DIN BEGAGNADE MINI.