MINI John Cooper Works - John Cooper Works Clubman - JCW Countryman MINI John Cooper Works - John Cooper Works Clubman - JCW Countryman

MINI JOHN COOPER WORKS.

Från 413.700 kr*

power
231 - 306 hk 231 - 306 hk
top speed
241 - 250 km/h max hastighet 241 - 250 max km/h max hastighet
acceleration
0-100 km/h på 5,1 - 6,5 sek 5,1 - 6,5 sek max km/h på
power
231 - 306 hk 231 - 306 hk
top speed
241 - 250 km/h max hastighet 241 - 250 max km/h max hastighet
acceleration
0-100 km/h på 5,1 - 6,5 sek 5,1 - 6,5 sek max km/h på
MINI John Cooper Works Clubman – MINI John Cooper Works Countryman

VÅR MEST SPÄNNANDE MINI.

Med sin kraftfulla chassisättning, det distinkta dova mullret från motorn och 300 hk ren kraft är våra MINI John Cooper Works-modeller redo att få din puls att stiga. Dessa frustande högprestandabilar är en reinkarnation av John Coopers vinnande racing-legender och de förkroppsligar motorsportens själ. Nu lever arvet vidare.

NYA MINI JOHN COOPER WORKS COUNTRYMAN ALL4

SPÄNNANDE MINI. MED TURBO.

MINI Countryman – JCW teaser

FÖR DE SNABBA OCH ORÄDDA.

Nya MINI John Cooper Works Countryman ALL4 kommer fullt utrustad med en 2,0 liters, 300 hk/211 kW 4-cylindrig TwinPower-turbomotor som kan gå från 0 till 100 på så lite som 5,4 sekunder. MINI John Cooper Works Countryman förkroppsligar ett rikt arv inom racingvärlden som går fem årtionden tillbaka i tiden. Med ännu smidigare köregenskaper och den kraftfullaste motorn som någonsin suttit i en MINI är detta passionerad körning i dess mest koncentrerade form. När du har tillgång till den här kraften och precisionen förstår du direkt att det tuffaste testet av alla är att stå still med en JCW.
MINI John Cooper Works Clubman – grön och röd – sedd från sidan MINI John Cooper Works Clubman – grön och röd – sedd från sidan

FANTASTISKA DETALJER.

En blick och du är fast. Innan du ens har öppnat dörren känner du att MINI John Cooper Works spelar i en egen liga. Den strömlinjeformade främre stötfångaren och den sportiga bakspoilern ger en föraning om spänningen som väntar dig. Stig in och du kommer att upptäcka en svit av förstklassiga material och banracingfokuserade detaljer utformade för att förmedla känslan av en exklusiv tävlingsbil.

360°-INVÄNDIG VY.

MINI John Cooper Works – interiör – 360°-vy MINI John Cooper Works – interiör – 360°-vy

ARVET FRÅN JOHN COOPER.

Berättelsen om John Cooper Works går tillbaka till 1946. Charles Cooper och hans son John grundade Cooper Car Company och byggde sina första tävlingsbilar i Charles lilla verkstad i Surbiton, England. Denna anspråkslösa start skulle så småningom komma att ändra motorsportens inriktning och bidra till att skapa ett racingarv världen över som existerar än i dag. För att inte nämna den enorma inverkan som den snart skulle få på den klassiska MINI.

MINI John Cooper Works – John Cooper Works MINI John Cooper Works – John Cooper Works

NÄRMARE ÄN DU TROR.

FÅ HÖGERFOTEN ATT SLAPPNA AV.

Med MINI Financial Services.
MINI John Cooper Works – grå och svart – sedd framifrån

TA NÄSTA STEG.