MINI SKÖTSELGUIDE och skadeverktyg.

VI GÖR DET ENKELT. RÅD FÖR SMIDIG ÅTERLÄMNING AV DIN MINI.

Om du väljer att lämna tillbaka din MINI hjälper vi dig att återställa den till ett perfekt skick och underlättar processen så långt det går. Vi har tydliga anvisningar och har sammanfattat de viktigaste punkterna för att säkerställa att allt går så smidigt som möjligt. För att undvika överraskningar ger vi även exempel på vad som anses vara ok när det gäller slitage och skador som du eventuellt kan debiteras för.

Dina enkla alternativ vid avtalsslut.

I BRA SKICK ELLER BEHÖVS REPARATION?

När en bil används utsätts den för naturligt slitage och kommer att visa tecken på det. Bilen är då inte längre en ny bil i felfritt skick utan är istället en begagnad bil. 

Tecken på slitage till följd av normal användning är oundvikliga och anses normalt som acceptabelt.

Vad är acceptabla tecken på slitage?

Mindre spår av normal användning som inte har någon negativ inverkan på bilens allmänna utseende.

Vad är oacceptabla tecken på slitage?

Skador som inte beror på normal användning och som har en negativ inverkan på bilens allmänna utseende och/eller påverkar funktionen. Alla skador som minskar värdet på bilen kommer att debiteras.

MINI Financial Services – Skadekatalog

*Observera att all utrustning som saknas kommer att debiteras. Alla dokument, reservdelar och andra komponenter som returneras efter sluträkningen kommer inte att beaktas. Kom ihåg att radera alla personuppgifter i bilens navigerings-, ljud- och underhållningssystem och lämna inte kvar några värdesaker i bilen.