Mini Financial Services – försäkring – steg

HEMLIGHETEN BAKOM SPÄNNANDE KÖRNING ÄR ETT ATTRAKTIVT SKYDD.
MINI Financial Services.

Vi vet att våra förare älskar sina MINI, och de kör dem fullt ut. Vi vill att du tar vara på varje ögonblick. Så om du stöter på hinder längs vägen är det okej. MINI Financial Services försäkringsprodukter erbjuder dig trygghet, säkerhet och värde – så att du enkelt kan skydda dig själv, dina passagerare och din MINI.

MINI Försäkring – lösningar

TRYGG-HANSA, VÅR FÖRSÄKRINGSPARTNER.

MINI har sedan 2022 ett samarbete med Trygg-Hansa som försäkringspartner. Genom MINI Försäkring kan du fortsätta att skämma bort din MINI med högsta krav på kvalitet, trygghet och service. Din bil är speciell och det tycker vi också. Därför erbjuder vi en unik bilförsäkring som är framtagen för att passa just din bil. Med en trygg MINI Försäkring kan du vara säker på att du har det skydd och förmåner som din bil förtjänar.

Här är några exempel:

  • Din bil kommer alltid att repareras med originaldelar på en auktoriserad MINI-verkstad.
  • Du får 3000 kronors rabatt på självrisk på skador som täcks av vagnskadegarantin.
  • Extra skydd för din elbil eller laddhybrid ingår, med mer rabatt på självrisken vid skada som täcks av vagnskadegarantin och förlängt skydd för skador på motor och elektronik samt bärgning vid urladdat batteri.
  • Om bilen totalskadas innan den är 2 år eller gått max 4 000 mil, får du en helt ny MINI. Är bilen äldre får du 25% över marknadsvärdet.
  • Väljer du att köpa din MINI hos en auktoriserad MINI partner får du även 25% på försäkringspremien första året.

MINI Försäkring är ett unikt och skräddarsytt skydd för dig och din bil. Ring Trygg-Hansa 0771-111 664 eller läs mer här om du vill veta mer, teckna försäkring eller anmäla en skada.

Tecknade du din försäkring innan 31/12 2021? Då har du din försäkring via If. Här anmäler du din skada.

MINI Försäkring – lösningar

MINI BETALSKYDD OCH LÅNESKYDD.

* Försäkringsgivare är AXA France IARD och AXA France Vie. Filialerna har registrerats i Bolagsverkets register. De svenska
filialerna står under Finansinspektionens tillsyn, www.fi.se.

Försäkringsgivarna bedriver sin verksamhet under namnet ”AXA”. Kontaktuppgifterna till de svenska filialerna är AXA, Box 7439,
103 91 Stockholm. E-post clp.se.kundservice@partners.axa Tel. 08-502 520 87.

MINI Financial Services - Försäkring - hjälp

HJÄLP OCH INFORMATION

ALLT DU BEHÖVER VETA.

MINI Financial Services - Försäkring - tjänster

SUPPORT

VI FINNS HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG.

Oavsett om du behöver råd om att hantera eller avsluta ditt avtal, hjälp med att underhålla eller returnera din MINI, finns vi här för dig.