MINI After Sales – serviceöversikt – huvudsteg

VI KAN DIN MINI
UTAN OCH INNAN.

Alla bilar behöver service med jämna mellanrum och oavsett om det handlar om exempelvis oljebyte, byte av bromsbelägg eller däckservice rekommenderar vi att du tar hjälp av en auktoriserad MINI-verkstad. De kan din MINI, och använder bara äkta MINI-originaldelar vid service och reparation.

Här kan du läsa mer om vår bilservice och våra servicepaket, eller boka den service du behöver direkt via knappen "Boka Service".

MINI After Sales – serviceöversikt – hitta servicelösning MINI After Sales – serviceöversikt – hitta servicelösning

HUR KAN VI HJÄLPA DIG?

Välj ”Fordon” och ”Boka tid” för att boka en tid hos din MINI Serviceverkstad i MINI Appen. Din MINI-serviceverkstad får automatiskt information om din bil och service. Du kan även klicka på länken nedan för att boka en service online hos din närmaste MINI Serviceverkstad. Välj typen av service du vill boka tid för och en tid som passar dig. Klart! Certifierade MINI-tekniker ser fram emot att träffa dig och din MINI.

Ring +46 - 20 21 00 00. I vissa fall kan våra operatörer guida dig till en avhjälpande åtgärd som möjliggör fortsatt färd. I dessa fall är det viktigt att du använder den inbyggda vägassistanssfunktionen i bilens iDrive, så att operatören får tillgång till den data som bilen skickar. Med hjälp av datan kan operatören avgöra om felet går att avhjälpas per telefon, på plats eller om en bärgning krävs. 

Med MINI Service Inclusive kan du utnyttja alla servicetjänster som ingår i det valda paketet. Du betalar en gång och får ett förmånligt pris under lång tid, jämfört med om du betalar för varje tjänst. Alla nödvändiga MINI Originaldelar för nya bilar, begagnade bilar eller elbilar ingår och gäller i hela världen hos alla deltagande MINI Partner.

Ha ditt registreringsnummer och din mätarställning till hands och kontakta din närmsta MINI Serviceverkstad. De hjälper dig att hitta ett MINI Service Inclusive paket som passar din plånbok och din MINI.

Oavsett om vi utför en besiktning, kontrollerar klimatanläggningen eller byter en del i samband med service, kan du lita på att våra utbildade tekniker behandlar din MINI på bästa sätt. Med samma kärlek och uppmärksamhet som när den tillverkades. Tala om för oss hur vi kan hjälpa dig genom att ringa: 020-120 23 23. Eller använd länken nedan.

MINI After Sales – serviceöversikt – vårda din MINI

VÅRDA DIN MINI.

Vi har sammanställt några råd angående underhåll så att din MINI hålls i toppskick i många år framöver.
MINI Service – olycka – haveri

VARFÖR SERVA BILEN HOS MINI?

Vi erbjuder professionell, pålitlig och prisvärd service så att din MINI når full prestanda.