MINI Countryman – steg MINI Countryman – steg MINI Countryman – steg

NYA
MINI COUNTRYMAN.

1,95% RÄNTA VID BILLÅN ELLER FINANSIELL LEASING. GÄLLER T.O.M. 2024-03-31.

interior-side
5 säten med den här karosstypen 5 säten med den här karosstypen
luggage-l
450 - 1450 liter bagageutrymme 450 - 1450 max. bagageutrymmets volym i liter
power
170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW) 170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW)
interior-side
5 säten med den här karosstypen 5 säten med den här karosstypen
luggage-l
450 - 1450 liter bagageutrymme 450 - 1450 max. bagageutrymmets volym i liter
power
170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW) 170 hk (125 kW) - 300 hk (221 kW)

UPPTÄCK DETALJERNA

NÅGRA SKÄL TILL ATT VÄLJA NYA MINI COUNTRYMAN.

MÅTT

UTRYMME ÄR VIKTIGT.

0

liter

Utrymme är viktigt. När du fäller ner det delade baksätet (40/20/40) får du mer plats, med upp till 1450 liter utrymme för transport – så att du kan ta med dig nästan allt.

Visa mått

SE DINA ALTERNATIV

SKAPA DIN MINI COUNTRYMAN.

Välj bland våra utvalda trims och prestandanivåer. Klicka dig sedan vidare för att utforska dess specifika konfigureringsdetaljer för att skapa en MINI som passar dig bäst.

MINI FINANSIERING

DET ÄR LÄTT ATT ÄGA EN MINI.

MINI Countryman - financial services - teaser

SE VAD SOM PASSAR DIN BUDGET.

JOHN COOPER WORKS

SPÄNNANDE MINI. MED TURBO.

Våra ingenjörer tycker om utmaningar. De lämnar sina bekvämlighetszoner. MINI John Cooper Works Countryman förkroppsligar ett rikt arv inom racingvärlden som går fem årtionden tillbaka i tiden. Dess 4-cylindriga 2,0 liter stora motor med turbo levererar imponerande kraft och prestanda. För lagom är aldrig tillräckligt.

MINI Countryman – varianter

MER INSPIRATION?

MINI Countryman finns med två prestandaalternativ samt spännande teknik- och utrustningskonfigurationer. De är‌ designade för att du ska hitta en MINI som du älskar att köra.

GÖR DINA ÄVENTYR ELEKTRISKA.

Spännande äventyr gör nu mindre avtryck. För allra första gången är MINI Countryman nu också tillgänglig som en helt elektrisk bil. Tjuvkika på framtidens körupplevelse.

MINI Electric – elektrifierande äventyr
MINI Countryman - teaser - företagskunder

LETAR DU EFTER EN TJÄNSTEBIL?

Ansök till MINIs företagsprogram och lyft ditt företag med den perfekta fordonsflottan.

VANLIGA FRÅGOR.

Den klassificeras som en ”MINI SUV” eller kompakt crossover – den minsta klassen av rambyggd SUV – och är konstruerad för terrängkörning med en fyrhjulsdriven drivlina. Man kan säga att nya MINI Countryman är en stor liten SUV. Varje centimeter av utrymmet i MINI utnyttjas. Det höga taket ger även de längsta förarna gott om utrymme, det finns massor av plats för benen och den breda interiören erbjuder passagerarna gott om plats. Även i baksätet är den en av de största små SUV:arna och rymmer utan problem två långa vuxna bakom två personer i samma storlek i framsätet. Baksätet kan fällas för att få extra lastutrymme eller benutrymme, med upp till 1 390 liter. Det är en praktisk familjebil med exklusivt utseende som samtidigt är tuff, robust och mångsidig för verkliga terrängkörningsäventyr.

ALL4-fyrhjulsdrift. ALL4-systemet är en elektrohydraulisk fyrhjulsdrift som använder en elektroniskt styrd hydraulpump på bakaxeln för att fördela vridmomentet till fram- och bakhjulen. Den fördelar effektivt motoreffekten 50/50 mellan fram- och bakhjulen som standard, men omfördelar 100 % av effekten tillbaka till framhjulen vid behov. Detta ger dig kontroll på alla vägar och under alla säsonger.

En bils markfrigång mäts som det minsta avståndet mellan den lägsta delen av karossen (chassi) och vägen. Det är alltså avståndet mellan den lägsta delen av din MINI och marken. Olastad markfrigång för nya MINI Countryman är 165 mm, vilket är optimalt om du ska köra mycket på ojämna vägar eller stöter på ojämna ytor och tjälskott.

Vårt utbud av 17–20" (upp till 21" som tillval) eleganta eller sportiga lättmetallfälgar gör körningen ännu bättre samtidigt som din nya MINI Countryman får ett djärvt och individuellt utseende. Välj först motorprestanda och välj sedan mellan sommar- och vinterdäck. Generellt är 16" den mest mångsidiga dimensionen. Men hjuldimensionen är subjektiv, eftersom det som verkligen spelar roll är din smak och dina prioriteringar. Kontakta din MINI Partner för mer information och provkör några bilar för att se och känna skillnaden.

Ja, du kan öka förvaringsutrymmet avsevärt genom att använda en cykelhållare. Cykelhållaren från MINI kan transportera flera cyklar. Den är lätt och robust med enkelt klickfäste och lutningsfunktion som gör att man lätt kommer åt bagageluckan.

Du behöver inte boka en tid. Du kan beställa din nya MINI från den nya MINI familjen online 24/7, när som helst och var som helst.

Det kommer inte att vara någon skillnad i det erbjudna priset. Prissättningen är harmoniserad oavsett om du beställer online eller med stöd från våra experter på någon av våra MINI Partners.

Här på MINI får du det bästa av två världar. Till exempel: Gör din research online och starta din konfiguration, om du har frågor eller föredrar personlig hjälp kan du få support hos din lokala MINI Partner. Du kan slutföra din beställning antingen hos någon av våra MINI Partners eller online.