MINI 5-dörrar – sedd från sidan – Icy Sunshine MINI 5-dörrar – sedd från sidan – Icy Sunshine MINI 5-dörrar – sedd från sidan – Icy Sunshine

MINI COOPER 5-DÖRRAR.

Från 339 900 kr*

interior-side
5 säten med den här karosstypen 5 säten med den här karosstypen
luggage-l
275 - 925 liter bagageutrymme 275 - 925 max. bagageutrymmets volym i liter
power
156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW) 156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW)
interior-side
5 säten med den här karosstypen 5 säten med den här karosstypen
luggage-l
275 - 925 liter bagageutrymme 275 - 925 max. bagageutrymmets volym i liter
power
156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW) 156 hk (115 kW) − 178 hk (132 kW)
MINI all-electric - consultation teaser

ÄR DU NYFIKEN PÅ VÅRA SENASTE ERBJUDANDEN?  

Våra experter är redo att hjälpa dig! Klicka nedan och lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar en av våra experter dig så snart som möjligt.

UPPTÄCK ALLT DET ROLIGA.

Upplev ren Cooper-charm i sin enklaste form.

EXTERIÖR

EXTERIÖR

DET ÄR DETALJERNA HOS MINI SOM GÖR DET.

INTERIÖR

HOPPA IN, TA EN TITT.

MINI Cooper – utvändiga höjdpunkter

BÖRJA UTFORSKA

DEN MÅNGSIDIGA STADSBILEN.

MÅTT

UTNYTTJAR UTRYMMET TILL MAX.

0

liter

Utrymme är viktigt. När du fäller ned det delade baksätet (60/40) får du mer plats, med upp till 925 liter utrymme för transport – så att du kan ta med dig nästan allt.

SE DINA ALTERNATIV

VAD PASSAR DIG BÄST?

Välj bland våra utvalda trims och prestandanivåer. Klicka dig sedan vidare för att utforska dess specifika konfigureringsdetaljer för att skapa en MINI som passar dig bäst.

MINI FINANCIAL SERVICES

DET ÄR LÄTT ATT ÄGA EN MINI.

MINI 5-dörrar – financial services – leasing- och lånealternativ

LÄS MER OM MINIS FINANSIERINGSERBJUDANDEN.

MER INSPIRATION?

Nya MINI 5-dörrar finns i två spännande prestandaversioner och i fyra trims, så att din MINI kan återspegla din personlighet.

MINI 5-dörrar – teaser – varianter och priser
MINI 5-dörrar – företagskunder – MINI flotta

LETAR DU EFTER EN TJÄNSTEBIL?

Ansök till MINIs företagsprogram och lyft ditt företag med den perfekta fordonsflottan.

VANLIGA FRÅGOR.

Från och med den 1 januari 2024 ändrades MINIs försäljningsmodell till direktförsäljning i Italien, Polen och Sverige. 

Från och med den 1 januari 2024 säljs alla MINI direkt via BMW Group. Din MINI Partner förblir din primära kontaktpunkt när det gäller fysiska möten. Med direktförsäljning ökar MINI den direkta kundåtkomsten för att förbättra sina tjänster online och offline.

Ja! Om du vill göra ändringar i din beställning hjälper din MINI Partner dig.

Ja, du kan när som helst avbryta din beställning. Kontakta din MINI Partner för att behandla avbeställningen och få tillbaka handpenningen.

Du behöver inte boka en tid. Du kan beställa din nya MINI från den nya MINI familjen online 24/7, när som helst och var som helst.

Det finns inga prisskillnader. Prissättningen är harmoniserad oavsett om du beställer på nätet eller med hjälp av våra experter hos en MINI Partner.

Här på MINI får du det bästa av två världar. Till exempel: Gör din research online och starta din konfiguration, om du har frågor eller föredrar personlig hjälp kan du få support hos din lokala MINI Partner. Du kan slutföra din beställning antingen hos någon av våra MINI Partners eller online.

Ja, du kan skräddarsy din MINI 5-dörrar så att den passar din smak med en rad olika karossfärger. Du har också möjlighet att lyfta looken med ett flerfärgat tak. Du kan anpassa den ytterligare med en mängd alternativ. Till exempel är utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning. Essential Trim är standard. Du kan också anpassa komforten, sportigheten och stilen hos din MINI med Classic Trim, Favoured Trim eller JCW Trim.

MINI 5-dörrar ger dig komforten med en storstadsbil, utan att kompromissa med den legendariska gokart-känslan som MINI är känd för. Den är i grund och botten storebror till MINI Cooper och ger dig samma ikoniska retrosilhuett och kompakta kaross – men du har mer plats för större planer. Den har plats för upp till fyra passagerare, vilket är perfekt när man ska ut och köra med vänner eller familj.

MINI 5-dörrar är extremt mångsidig med sina fem dörrar och rymliga insida. Förutom det dagliga pendlandet är den ett utmärkt alternativ för unga familjer som vill upptäcka nya saker. Fem dörrar ger imponerande tillgänglighet, särskilt för passagerare i baksätet, och ökad mångsidighet när man ska få in olika typer av last. Dessutom får du den där kittlande gokart-känslan, precis som med den mindre versionen av MINI Cooper.

MINI 5-dörrar ger en dynamisk körupplevelse med responsiv hantering och prestanda som påminner om den hos sitt syskon med tre dörrar. Med sin TwinPower-turbomotor bjuder den också på rejäl kraft.

Ja. I din MINI med Operating System 9 kan du se och använda apparna på din kopplade smartphone med Android Auto eller Apple CarPlay på instrumentpanelen (MINI Interaction Unit).
MINI Appen är din partner när det gäller relevant information och bilens funktioner. Med den har du koll på allt i din MINI och du kan snabbt se vilken status den har. Du ser när det är dags för nästa service, samt kontrollera den elektriska räckvidden och batteriets laddnivå. Du kan även använda MINI Appen som digital nyckel. Med Remote Services kan du till exempel hitta bilen på en större parkeringsplats, låsa eller låsa upp dörrarna och justera klimatregleringen på distans. Du har även direktkontakt med din MINI Serviceverkstad.