Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

LÅGT FÖRMÅNSVÄRDE – FRÅN 1.163 KR/MÅNAD.

COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID

MINI at Work

Tjänstebil.

Om du är en person som inte vill kompromissa på vare sig jobbet eller fritiden, då är MINI för dig. Med smarta tjänster och innovativ teknik gör den din dag smidigare, vare sig du rör dig i stan eller tar dig off-road. Men viktigast av allt – den är riktigt, riktigt rolig att köra.
Nöj dig inte med en tråkig tjänstebil – gå din egen väg i alla delar av livet. 

MINI BUSINESS DRIVE.

MINI Business Drive är ett sätt för oss på MINI att göra det ännu enklare för dig som företagare. Vi har tänkt på allt, så att du ska slippa göra det. Du betalar ingen kontantinsats när du hämtar ut bilen och i månadsavgiften ingår både försäkring och service, samt viss extrautrustning. 

MINI Business Drive med följande fördelar:

  • 0 kr kontant
  • MINI Försäkring genom If Försäkringar
  • MINI Service Inclusive
  • Garanterat restvärde
  • Enkelt att budgetera
  • 50% av momsen är avdragsgill
Läs mer om MINI Business Drive

Essential Edition

Countryman Cooper SE ALL4

Kostnad MINI Business Drive:

  •  36 månader och 2000mil/år: 4395 kr/mån*
  •  24 månader och 2000mil/år: 4895 kr/mån**

Förmånsvärdet uppskattas till 1.163 kr per månad med 50% marginalskatt vilket gör den till ett prisvärt och smart alternativ för dig som tjänstebilsförare. 

Läs mer

Essential Edition

Countryman Cooper SE ALL4

Kostnad MINI Business Drive:

  •  36 månader och 2000mil/år: 4395 kr/mån*
  •  24 månader och 2000mil/år: 4895 kr/mån**

Förmånsvärdet uppskattas till 1.163 kr per månad med 50% marginalskatt vilket gör den till ett prisvärt och smart alternativ för dig som tjänstebilsförare. 


Essentialpaket innehåller bland annat: 

LED-ljus, inklusive dimljus i LED, PDC fram och bak, parkeringsassistent, sportläderratt, farthållare med bromsfunktion, Connected Navigation med 6,5" touchskärm, MINI eDrive Services, smarta och snygga ljussystem med välkomstljus, läsljus och väl upplysta speglar i solskydden, armstöd fram, höjdjustering för passagerarsätet fram, förvaringsfack och velourmattor. 

 

*Månadskostnaden är exkl. moms och avser 36 månaders kontraktstid och varierar beroende på körsträcka. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaden justeras under kontraktstiden vid förändringar i upplåningskostnad. Angivna priser gäller från och med den 1 juli 2019 och för den svenska marknaden. Rätt till ändring av priser och specifikationer utan föregående meddelande förbehålles. Övermil debiteras med 10,50 kr exkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. De beräknade månadskostnaderna är baserade på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller miljöbonus enligt gällande regler. Initialt kommer de månatliga leasingavgifterna vara högre, de beräknade månadskostnaderna ovan är de genomsnittliga månadskostnaderna över 36 månader efter erhållen miljöbonus. BMW Financial Services Scandinavia AB kan ej hållas ansvarig för utebliven miljöbonus, då gäller den högre månadskostnaden enligt kontrakt. Med reservation för ev. skrivfel.

**Månadskostnaden är exkl. moms och avser 24 månaders kontraktstid och varierar beroende på körsträcka. Uppläggnings- och administrationsavgift samt skatt och avgifter från Transportstyrelsen tillkommer. Månadskostnaden justeras under kontraktstiden vid förändringar i upplåningskostnad. Angivna priser gäller från och med den 1 juli 2019 och för den svenska marknaden. Rätt till ändring av priser och specifikationer utan föregående meddelande förbehålles. Övermil debiteras med 10,50 kr exkl. moms per mil. Extra kostnader tillkommer vid användande överstigande normalt slitage. De beräknade månadskostnaderna är baserade på att BMW Financial Services Scandinavia AB erhåller miljöbonus enligt gällande regler. Initialt kommer de månatliga leasingavgifterna vara högre, de beräknade månadskostnaderna ovan är de genomsnittliga månadskostnaderna över 36 månader efter erhållen miljöbonus. BMW Financial Services Scandinavia AB kan ej hållas ansvarig för utebliven miljöbonus, då gäller den högre månadskostnaden enligt kontrakt. Med reservation för ev. skrivfel.

MINI FÖRETAGSLEASING.

MINI Företagsleasing ser till att ditt bilägande blir bekrymmersfritt och tryggt – så du kan fokusera på det roliga. Leasing är både ett smidigt och förmånligt sätt att finansiera företagets bilar på. Företaget slipper binda upp något kapital och kan dessutom dra av 50% av momsen på leasingavgiften.

LÄS MER OM FÖRETAGSLEASING.

MINI BILLÅN.

Med MINI Billån kan du finansiera din körglädje till särskilt förmånliga villkor. Vi hjälper dig skräddarsy ditt billån och anpassa månadsbetalningarna utifrån hur dina körvanor faktiskt ser ut.

LÄS MER OM BILLÅN

Inspiration: Pana Mogren

Entreprenören och multikreatören Pana Mogren räds inte svårtillgängliga platser och trivs bäst i vildmarken bland branta dalar och blåsiga bergspass. I Panas dynamiska tillvaro finns det utrymme för mycket, men inte kompromisser – precis som MINI.

Inspiration: Åreguiderna

MINI är inte de enda som ger sina kunder det lilla extra som behövs för att göra det bästa av vintern. Åreguiderna, ett av Sveriges äldsta aktivitetsbolag som drivs av bland annat Jesper Johnsson, delar den passionen.