Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

Tjänstebil – MINI at Work.

FRIHET ÄR ATT SLIPPA KOMPROMISSA

Om du är en person som inte vill kompromissa på vare sig jobbet eller fritiden, då är MINI för dig. Med smarta tjänster och innovativ teknik gör den din dag smidigare, vare sig du rör dig i stan eller tar dig off-road. Men viktigast av allt – den är riktigt, riktigt rolig att köra.
Nöj dig inte med en tråkig tjänstebil – gå din egen väg i alla delar av livet. 

MINI BUSINESS DRIVE.

MINI Business Drive är ett sätt för oss på MINI att göra det ännu enklare för dig som företagare. Vi har tänkt på allt, så att du ska slippa göra det. Du betalar ingen kontantinsats när du hämtar ut bilen och i månadsavgiften ingår både försäkring och service, samt viss extrautrustning. 

MINI Business Drive med följande fördelar:

  • 0 kr kontant
  • MINI Försäkring genom If Försäkringar
  • MINI Service Inclusive
  • Garanterat restvärde
  • Enkelt att budgetera
  • 50% av momsen är avdragsgill
LÄS MER OM MINI BUSINESS DRIVE.

MINI FÖRETAGSLEASING.

MINI Företagsleasing ser till att ditt bilägande blir bekrymmersfritt och tryggt – så du kan fokusera på det roliga. Leasing är både ett smidigt och förmånligt sätt att finansiera företagets bilar på. Företaget slipper binda upp något kapital och kan dessutom dra av 50% av momsen på leasingavgiften.

LÄS MER OM FÖRETAGSLEASING.

MINI BILLÅN.

Med MINI Billån kan du finansiera din körglädje till särskilt förmånliga villkor. Vi hjälper dig skräddarsy ditt billån och anpassa månadsbetalningarna utifrån hur dina körvanor faktiskt ser ut.

LÄS MER OM BILLÅN

Inspiration: Pana Mogren

Entreprenören och multikreatören Pana Mogren räds inte svårtillgängliga platser och trivs bäst i vildmarken bland branta dalar och blåsiga bergspass. I Panas dynamiska tillvaro finns det utrymme för mycket, men inte kompromisser – precis som MINI.

Inspiration: Åreguiderna

MINI är inte de enda som ger sina kunder det lilla extra som behövs för att göra det bästa av vintern. Åreguiderna, ett av Sveriges äldsta aktivitetsbolag som drivs av bland annat Jesper Johnsson, delar den passionen.