Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare

Så att du ska kunna fokusera på körglädjen.

Service med MINI.

Alla bilar behöver service med jämna mellanrum och oavsett om det handlar om exempelvis oljebyte, byte av bromsbelägg eller däckservice rekommenderar vi att du tar hjälp av en auktoriserad MINI-verkstad. De kan din MINI, och använder bara äkta MINI-originaldelar vid service och reparation.

Här kan du läsa mer om vår bilservice och våra servicepaket, eller boka den service du behöver direkt via knappen "Boka Service".

Vilken typ av service passar dig och din MINI?

Tryggt & Prisvärt serviceavtal.

MINI Service Inclusive.

Våra MINI Service Inclusive paket gör det möjligt att enbart fokusera på det roliga med att ha bil. Bestäm avtalstid och betala en engångskostnad; därefter ingår all service för dig med Service Inclusive Plus och nästan all service för dig med ordinarie Service Inclusive paket*. Klar prisfördel mot att betala för enskild service, och du kan vara trygg med att en auktoriserad MINI-verkstad tar hand om din MINI så fort det behövs.

* Det enda som inte ingår i Service Inclusive är service av bromsbelägg, bromsklossar, koppling och torkarblad. Dessa servicetjänster ingår i Service Inclusive Plus.

Prisvärd service för äldre MINIs.

MINI Value Service.

Ni var varit med om många äventyr tillsammans, du och din MINI. Och vi vill inte att det ska sluta trots att din MINI har några år på nacken. Därför finns MINI Value Service; engångsservice till reducerat pris för dig som har en MINI som är äldre än 4 år. Utvecklat för att du och din MINI ska kunna hålla ihop länge. De reducerade priserna för Value Service ser du direkt i vårt bokningssystem när du fyllt i ditt registreringsnummer.

Service för alla på MINI-verkstad.

Engångsservice.

Även du som har en MINI som är yngre än 4 år kan självklart boka engångsservice vid behov. Vi rekommenderar alltid att du servar din MINI hos en auktoriserad MINI-verkstad. Med gedigen kunskap kring din MINI görs det som behövs för att den ska må så bra som möjligt. Självklart använder våra verkstäder bara MINI-originaldelar vid service och reparation.

Vad vi erbjuder, i detalj

PRISVÄRT, TRYGGT & ALLDELES UNDERBART.

MINI SERVICE INCLUSIVE.

 1. Olika servicepaket för olika behov: för bensin-,diesel-, hybrid- och elbilar.
 2. Klar prisfördel mot att betala för enskild service med full koll på kostnaderna.
 3. Avtalstider på 3 till 6 år eller 40 000 till 120 000 km för bilar med förbränningsmotor, ingen kilometerbegränsning för elbilar.*
 4. Servicespecialister som kan MINI och MINI Originaldelar.
 5. Högre andrahandsvärde tack vare automatisk överföring till den nya ägaren.

* Omfattning, löptid och sträcka kan förlängas till 10 år och 200 000 km i upp till 15 månader efter det att avtalet löpt ut. Löptiden/sträckan börjar vid registreringsdatum.

Genom att fylla i ditt registreringsnummer här nedan räknar kalkylatorn ut vilket Service Inclusive-paket som skulle passa dig och din MINI bäst. 

FÖR DIG MED EN ÄLDRE MINI.

MINI Value Service.

Din MINI förtjänar alltid bästa service, kärlek och omtanke; oavsett ålder. MINI Value Service är engångsservice till reducerat pris för dig med en MINI som är äldre än 4 år. För att du och din MINI ska hålla ihop länge. Du ser ditt reducerade MINI Value Service pris efter att du fyllt i ditt registreringsnummer på bokningssidan. 

HUR KAN VI STÅ TILL TJÄNST?

Serviceområden på våra bilverkstäder.

Den här servicen kan vi utföra i våra olika servicepaket:

Bensin-, Diesel- & Hybridbilar:

 • Service av motorolja inkl. påfyllning
 • Service med fordonskontroll enligt MINIs standarder
 • Service av luftfilter
 • Service av bränslefilter (dieselmotorer)
 • Service av mikrofilter
 • Service av tändstift (bensinmotorer)
 • Service av bromsvätska

Elbilar:

 • Service med fordonskontroll
 • Byte av mikrofilter
 • Service av bromsvätska

UPPKOPPLADE TJÄNSTER

DIN MINI SÄGER TILL.

Condition Based Service.

Med MINI:s Conditioned Based Service, förkortat CBS, slipper du tänka på när det är dags att åka till bilverkstan. CBS är ett intelligent underhållssystem som aktivt övervakar olika servicekomponenter. När din MINI kräver service visas en CBS-ikon på instrumentpanelen. Smart, säkert och smidigt.

MINI i mobilen.

MINI App.

Att planera resor, sätta timer för laddning och kupévärmare eller se information om oljenivå och serviceintervaller är bara några saker du kan göra i MINI-app. Ladda ner appen idag och ha full koll på din MINI, var du än är!