Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

MINI Charging.

Ladda elbil på laddstation.

När du är ute på vägarna laddar du enkelt din elbil eller laddhybrid på någon av de många laddstationer som finns i Sverige och världen. En del laddstationer har fasta kablar eller så kan du använda den du får med. Din MINI kan ta emot upp till 50 kW laddeffekt.

MINIs laddkabel för offentliga laddstationer ingår i alla våra utrustningsnivåer.

LADDA MED MINI CHARGING

MINI Public Charging ger dig tillgång till det ständigt växande nätverket av publika laddstationer i stadskärnan, på parkeringsplatser och längs vägarna med bara ett kort eller en app. Laddnätverket omfattar mer än 300.000 laddpunkter i Europa varav mer än 8.500 av dem finns i Sverige. Laddpunkterna visas på mini-charging.com, i din MINI App och i navigationssystemet i din MINI.

REGISTRERA DIG FÖR MINI CHARGING.

För att starta en laddning använder du ditt MINI Charging Card eller My MINI App. Laddkortet ingår i leveransen av din nya MINI men går också att beställa separat på mini-charging.com. Vid köpet av din MINI ingår dessutom en Mode 3-kabel vilken du använder om laddstationen inte redan är utrustad med fast laddkabel.

Registrera dig för MINI Charging och välj mellan de två olika abonnemangen, Active och Flex. Active passar dig som reser ofta och behöver laddning på vägen. Flex är för dig som mer sällan behöver laddning på vägen. Som ny elbilsägare kan du ladda i hela Europa helt utan grundavgift under de första 12 månaderna till attraktiva priser. 

MODE 3-KABEL.

Mode 3-kabeln används för laddning vid publika laddstationer eller din laddbox hemma, om dessa inte är utrustade med en fast kabel. Laddkabeln är 5 meter lång och möjliggör laddning med en effekt upp till 11kW beroende på modell. Mode 3-kabeln ingår som standard när du köper en MINI.

Ladda på vägen. Ladda på laddstation.