MINI CABRIO

UTVÄNDIGA MÅTT.

Din perfekta MINI Cabrio är bara några klick bort, men vi vill hjälpa dig att välja en modell som passar dina behov bäst. En nyckelfaktor som ofta förbises vid val av bil är storleken. Det är inte bara praktiskt att känna till de exakta måtten. Det är också intressant och informerande. Den här guiden har utformats för att du ska lära känna MINI Cabrio bättre och ge dig lite bakgrund till varför det kan vara praktiskt att känna till de här sakerna.
MINI Cabrio – mått – trekvart
MINI Cabrio – mått – parkeringsplatser och garage MINI Cabrio – mått – parkeringsplatser och garage

PARKERINGSPLATSER OCH GARAGE.

Om du har ett garage måste du se till att din MINI ryms väl i det utrymme du har. Och alla garage är inte lika stora. MINI Cabrio är 3 863 mm lång (Cooper S 3 876 mm), har en bredd på 1 928 mm (inklusive sidospeglarna) och en höjd på 1 415 mm. Så den kommer förmodligen att få plats i de flesta utrymmen, samtidigt som du får utmärkt användbarhet, manövrering och sikt bakåt. Fickparkering blir också drömlikt – oavsett om du har taket uppe eller inte.

10,8 M SVÄNGRADIE.

Bilens vändradie är det minsta utrymme som krävs för att bilen ska göra en cirkelformad vändning (dvs. en U-sväng). MINI Cabrio har en liten svängradie på 10,8 m, vilket ger dig otroligt smidig hantering. Det är perfekt för stadskörning och vid tät trafik – samt i trånga utrymmen och för att räta upp bilen när du har backat.
MINI Cabrio – mått – vändradie
MINI Cabrio – mått – hjuldimension MINI Cabrio – mått – hjuldimension

15–17" LÄTTMETALLFÄLGAR.

Vårt utbud av 15–17" eleganta eller sportiga aluminiumfälgar gör körningen ännu bättre samtidigt som din MINI Cabrio får ett väldigt individuellt utseende. Välj bara din motorprestanda så visar vi en samling med lämpliga vinter- och sommarhjul.

Hjuldimensionen är subjektiv eftersom det som verkligen spelar roll är din smak och dina prioriteringar. Men om du kör på skakiga vägar kommer både 15" och 16"-fälgar att ge dig smidig körning. 17"‌-fälgar ser fantastiska ut, men de väger lite mer och kan påverka bränsleförbrukningen. Varför inte be din MINI Partner om mer information –  och kanske provköra några bilar för att se och känna skillnaden.

UTNYTTJAR UTRYMMET TILL MAX.