MINI COOPER SE

John Cooper Works Trim

Stilhöjdpunkter.

Få en känsla av racingbanan på vägen med spännande lättmetallfälgar, motorsportsinspirerade sportstolar och mycket fina material.

HÖJDPUNKTER SOM INGÅR.

Här är några av de fantastiska detaljerna som du kan se fram emot när du väljer den här bilen.

MINI COOPER SE Panoramaglastak
MINI COOPER SE MINI Head-Up Display
MINI COOPER SE LED strålkastare med utökad omfång
MINI COOPER SE MINI Experience Modes
MINI COOPER SE Driving Assistant
MINI COOPER SE Comfort Access
MINI COOPER SE Rattvärme
MINI COOPER SE Stolsvärme förare och främre passagerare
MINI COOPER SE Alarmsystem
TILLGÄNGLIGA PAKET

HITTA LIKNANDE BILAR.

VANLIGA FRÅGOR.

Nya helt elektriska MINI Cooper har en räckvidd upp till 402 km (WLTP). Det räcker mer än väl för de flesta resor. Det gäller bara att tänka igenom hur mycket räckvidd du behöver och var du använder den.

Elbilar använder ett system som kallas för bromskraftsåtervinning. Under denna process samlar elbilens bromssystem upp kinetisk energi och omvandlar den till el, vilket gör att den effektivt laddar sitt eget batteri. Systemet bidrar till att optimera elbilens effektivitet genom att mindre ansträngning krävs för att den ska accelerera. Så när du tar bort foten från pedalen börjar du automatiskt bromsa och du har bromspedalen som ett extra sätt att sakta ned. Det är med andra ord betydligt enklare och mer effektivt.

Om du kör 100 km om dagen tar det ca 35 minuter att ladda den nödvändiga energin på en DC-snabbladdningsstation. På en AC-laddningsstation eller via en laddbox hemma tar det ca 2 timmar och 30 minuter och i ett vanligt eluttag tar det 6 timmar.

Ja, du kan skräddarsy din MINI Cooper så att den passar din smak med en rad olika karossfärger. Du har också möjlighet att verkligen lyfta looken med ett flerfärgat tak. Du kan anpassa den ytterligare till din egen livsstil med en mängd alternativ. Till exempel är utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning som du kan använda för att skräddarsy din MINI Cooper efter din egen smak. Essential Trim är standard. Du kan också anpassa komforten, sportigheten och stilen hos din MINI med Classic Trim, Favoured Trim eller JCW Trim

Du behöver inte boka en tid. Du kan beställa din nya MINI från den nya MINI familjen online 24/7, när som helst och var som helst.

Det kommer inte att vara någon skillnad i det erbjudna priset. Prissättningen är harmoniserad oavsett om du beställer online eller med stöd från våra experter på någon av våra MINI Partners.

Här på MINI får du det bästa av två världar. Till exempel: Gör din research online och starta din konfiguration, om du har frågor eller föredrar personlig hjälp kan du få support hos din lokala MINI Partner. Du kan slutföra din beställning antingen hos någon av våra MINI Partners eller online.