MINI COOPER SE

Classic Trim

Stilhöjdpunkter.

Få en känsla av racingbanan på vägen med spännande lättmetallfälgar, motorsportsinspirerade sportstolar och mycket fina material.

HÖJDPUNKTER SOM INGÅR.

Här är några av de fantastiska detaljerna som du kan se fram emot när du väljer den här bilen.

MINI COOPER SE Panoramaglastak
MINI COOPER SE MINI Head-Up Display
MINI COOPER SE LED strålkastare med utökad omfång
MINI COOPER SE MINI Experience Modes
MINI COOPER SE Driving Assistant
MINI COOPER SE Comfort Access
MINI COOPER SE Rattvärme
MINI COOPER SE Stolsvärme förare och främre passagerare
MINI COOPER SE Alarmsystem
MINI COOPER SE Panoramaglastak

Panoramaglastak

Förstärk känslan av rymd och skapa en ljus och välkomnande miljö i kupén. Panoramaglastaket fyller kupén med ljus och välkomnar passagerarna att njuta av omgivningen även när taket är stängt. Det har ett gråtonat glas för ännu bättre solskydd och ett elektriskt solskydd som håller kupén sval soliga dagar. Sidorna är upplysta och det reflekterande mönstret tar över från andra interiöra designdetaljer.

MINI COOPER SE MINI Head-Up Display

MINI Head-Up Display

Med inspiration från tekniken i en cockpit i ett jetplan ger MINI Head-Up Display dig all information du behöver direkt i ditt synfält. Den genomskinliga displayen, som är installerad på instrumentpanelen, visar viktig information som körhastighet, kartor, förarassistansfunktioner och underhållningsdetaljer. Med bästa möjliga klarhet ger den utmärkt bildkvalitet även i mycket ljusa omgivningar. Du kan enkelt justera höjd och ljusstyrka, och du kan anpassa informationen som visas efter dina behov. Den anpassar sig också till det MINI Experience Mode du har valt, så att du kan njuta av en konsekvent och heltäckande upplevelse – och verkligen hålla koll på allt.

MINI COOPER SE LED strålkastare med utökad omfång

LED strålkastare med utökad omfång

Se saker du kanske hade missat. Dessa LED-strålkastare erbjuder inte bara kraftfull och effektiv Bi-LED-teknik för halvljus och helljus, utan även adaptiv halvljusfördelning med ökad upplysning i sidled. Det gör att du kan se bättre runt svängar och kurvor – både i stan, på landet och vid motorvägskörning samt i dåligt väder. I ljusmenyn kan du välja mellan tre distinkta ljussignaturer som består av kombinationer av varselljus, framljus och bakljus – som kombineras med olika välkomnanden och avsked. Med förbehåll för nationella bestämmelser.

MINI COOPER SE MINI Experience Modes

MINI Experience Modes

Njut av en förtrollande kombination av ljus och ljud. Välj från upp till åtta MINI Experience Modes och förvandla interiören till en ny sensorisk upplevelse. Varje läge har sin egen kreativa design, färg, dynamiska bakgrund och ljudpalett. Slå om vippbrytaren på reglagepanelen och anpassa din omgivning beroende på hur du känner dig. Core, Go-kart och Green är standard – och fyra tillvalslägen – Personal, Timeless, Vivid och Balance – ger dig fler sätt att se, höra och känna av ditt humör i förarmiljön. En ljusprojektor, som är ett tillval, på baksidan av interaktionsenheten i din MINI dränker hela instrumentpanelen i färger och mönster som går hand i hand med det valda Experience Mode. Och tillvalet Head-up Display anpassar sig också till det läge du har valt.

MINI COOPER SE Driving Assistant

Driving Assistant

Som att ha ett extra par ögon. Detta radarbaserade körassistanssystem varnar dig för fordon som befinner sig i döda vinkeln och styr vid behov aktivt tillbaka din MINI till rätt körfält. Dessutom hjälper den dig att upptäcka trafik bakom dig när du backar med din MINI. Den hjälper dig även att förhindra kollisioner bakifrån, till exempel genom att aktivera varningsblinkersen när fordon närmar sig bakifrån. Sist men inte minst varnar den dig när du öppnar dörren för att stiga ur din MINI, om det finns risk för kollision med trafikanter som kommer bakifrån. Observera att systemen som ingår i denna utrustning endast tillhandahåller assistans inom specifikt definierade gränser. Föraren har alltid ansvaret att anpassa sin körning för att kunna reagera på trafikförhållandena. Funktionen är tillgänglig med förbehåll för nationella bestämmelser.

MINI COOPER SE Comfort Access

Comfort Access

Comfort Access låter dig enkelt och praktiskt låsa och låsa upp dörrarna och bagageluckan. Den upptäcker och verifierar automatiskt nyckeln i din ficka eller väskan, aktiverar välkomstljuset när du närmar dig (inom cirka 3 meter) innan den låser upp (inom cirka 1 meter) och låser när du lämnar bilen (efter cirka 2 meter). Perfekt när man bara snabbt ska fixa något.

Med MINI Digital Key Plus kan du öppna din MINI genom att bara närma dig den med din kompatibla telefon. MINI Digital Key Plus använder ultrabredbandsteknik (UWB) och fungerar på precis samma sätt som en traditionell bilnyckel. Så om du är i närheten, och din telefon ligger i din ficka eller väska, låser den upp din MINI automatiskt – och låser den sedan igen när du går därifrån. Dessutom kan du dela nyckeln med familj och vänner genom att bara skicka ett SMS.
Funktionen är tillgänglig med förbehåll för nationella bestämmelser.

MINI COOPER SE Rattvärme

Rattvärme

Kyligare än du kanske tror. Rattvärmen gör att ytterkanten på din ratt får en behaglig temperatur på väldigt kort tid. På vintern kommer detta att hålla dina händer varma när du kör och göra din dagliga pendling eller resa till en mycket trevligare upplevelse. Det är också en funktion i samband med miljlövänlighet. Det är nämligen mycket effektivare än att värma upp hela kupén, särskilt under korta körningar.

MINI COOPER SE Stolsvärme förare och främre passagerare

Stolsvärme förare och främre passagerare

Varmt och mysigt är också coolt. Tillvalet stolsvärme i din MINI värmer snabbt upp dina framstolar till en avkopplande temperatur som du kan justera till tre nivåer, så att du kan få upp värmen och koppla av när det är kallt ute. Den värmer upp din sittdyna och hela ryggstödet för att ge heltäckande komfort. Dessutom kan du bestämma hur värmen ska fördelas med hjälp av kontrolldisplayen.

MINI COOPER SE Alarmsystem

Alarmsystem

Dra nytta av extra skydd mot stöld och få mer sinnesro om någon skulle få för sig att försöka bryta sig in i eller sticka iväg med din MINI. Detta stöldlarm reagerar på positionsändringar och vibrationer genom att utlösa ett larm och aktivera varningsblinkersen. En lampa i backspegeln visar att systemet har aktiverats.

TILLGÄNGLIGA PAKET

VANLIGA FRÅGOR.

Nya helt elektriska MINI Cooper har en räckvidd upp till 402 km (WLTP). Det räcker mer än väl för de flesta resor. Det gäller bara att tänka igenom hur mycket räckvidd du behöver och var du använder den.

Elbilar använder ett system som kallas för bromskraftsåtervinning. Under denna process samlar elbilens bromssystem upp kinetisk energi och omvandlar den till el, vilket gör att den effektivt laddar sitt eget batteri. Systemet bidrar till att optimera elbilens effektivitet genom att mindre ansträngning krävs för att den ska accelerera. Så när du tar bort foten från pedalen börjar du automatiskt bromsa och du har bromspedalen som ett extra sätt att sakta ned. Det är med andra ord betydligt enklare och mer effektivt.

Om du kör 100 km om dagen tar det ca 35 minuter att ladda den nödvändiga energin på en DC-snabbladdningsstation. På en AC-laddningsstation eller via en laddbox hemma tar det ca 2 timmar och 30 minuter och i ett vanligt eluttag tar det 6 timmar.

Ja, du kan skräddarsy din MINI Cooper så att den passar din smak med en rad olika karossfärger. Du har också möjlighet att verkligen lyfta looken med ett flerfärgat tak. Du kan anpassa den ytterligare till din egen livsstil med en mängd alternativ. Till exempel är utrustningsnivåerna specialanpassade paket med extrautrustning som du kan använda för att skräddarsy din MINI Cooper efter din egen smak. Essential Trim är standard. Du kan också anpassa komforten, sportigheten och stilen hos din MINI med Classic Trim, Favoured Trim eller JCW Trim

Du behöver inte boka en tid. Du kan beställa din nya MINI från den nya MINI familjen online 24/7, när som helst och var som helst.

Det kommer inte att vara någon skillnad i det erbjudna priset. Prissättningen är harmoniserad oavsett om du beställer online eller med stöd från våra experter på någon av våra MINI Partners.

Här på MINI får du det bästa av två världar. Till exempel: Gör din research online och starta din konfiguration, om du har frågor eller föredrar personlig hjälp kan du få support hos din lokala MINI Partner. Du kan slutföra din beställning antingen hos någon av våra MINI Partners eller online.