MINI Countryman

MÅTT.

Din perfekta MINI är bara några klick bort, men vi vill hjälpa dig att välja en modell som passar dina behov bäst. En nyckelfaktor som ofta förbises vid val av bil är storleken. Det kan vara viktigt att känna till de exakta måtten. Den här vägledningen har utformats för att du ska lära känna MINI Countryman bättre och ge dig lite bakgrund till varför det är både bra och viktigt att ha koll på de här siffrorna.

MINI Countryman – trekvart – mått
MINI Countryman – mått – parkering och garage MINI Countryman – mått – parkering och garage

PARKERINGSPLATSER OCH GARAGE.

Om du har ett garage måste du se till att din MINI ryms väl i det utrymme du har. MINI Countryman är 4 297 mm lång, 2 001 mm bred (inklusive sidobackspeglar) och 1 557 mm hög (Cooper SE ALL 4, 1 559 mm). Det gör att den ryms perfekt i de flesta utrymmen. Tack vare den snabba och enkla styrningen tillsammans med parkeringssensorerna bak, är det som en dröm att fickparkera på gatorna i stan eller att parkera i trånga parkeringshus.

11,4 M VÄNDRADIE.

Bilens vändradie är det minsta utrymme som krävs för att bilen ska göra en cirkelformad vändning (dvs. en U-sväng). MINI Countryman har en liten vändradie på 11,4 m som gör det överraskande smidigt att hantera en bil i den här storleken. Det är perfekt för stadskörning, vid intensiv trafik och trånga utrymmen – och för att räta upp bilen när du har backat.

MINI Countryman – mått – vändradie
MINI Countryman – mått – däck och fälgar MINI Countryman – mått – däck och fälgar

16–18" LÄTTMETALLFÄLGAR.

Vårt utbud av 16–18" eleganta eller sportiga aluminiumfälgar, gör körningen ännu bättre samtidigt som din MINI Countryman får ett djärvt och individuellt utseende. Välj först motorprestanda och välj sen mellan sommar- och vinterhjul. Generellt är 16" den mest mångsidiga dimensionen. Men hjuldimensionen är subjektiv eftersom det som verkligen spelar roll är din smak och dina prioriteringar. Kontakta din MINI Partner för mer information och provkör några bilar för att se och känna skillnaden.

Utnyttjarutrymmet till max.