##PreheaderTrack##
Kan du inte se detta? Klicka här.
                                                                        
JANUARI 2017
Äntligen är 2017 igång, ett händelserikt år för MINI. Och vi kör igång direkt med förhandstitt på årets första nyhet, helt nya MINI Countryman. Missa inte lanseringshelgen den 11 februari, men om du redan nu är nyfiken får du som prenumerant förmånen att se MINI Countryman före alla andra.
Och MINI Countryman är bara början, häng med hela året för fler spännande nyheter från oss.


EXKLUSIV FÖRHANDSTITT!
Bli en av de första att få se helt nya MINI Countryman! Den officiella lanseringen äger rum lördagen den 11 februari, då alla MINI återförsäljare har stor lanseringshelg där du kan provsitta, klämma och boka provkörning. Självklart finns alla andra MINI modellerna också på plats.

Men redan nu finns MINI Countryman hos återförsäljarna redo att visa upp sig och som prenumerant av MINIs nyhetsbrev får du möjligheten att se MINI Countryman före alla andra. Visa upp nyhetsbrevet och du får en exklusiv förhandsvisning före lansering.

Vill du hänga med nya MINI Countryman, anmäl dig här redan i dag:


NYA MINI COUNTRYMAN

VILKEN FÄRG VÄLJER DU?
Nu ingår alla färger i priset. *
Personifiering är MINIs signum och vi vill att din MINI ska vara lika färgstark som du är. Därför har vi nu inkluderat färgerna i priset för att ge än mer valfrihet för just din stil. Så vilken av de upp till 13 fria färgerna (antalet varierar beroende på modell och motorvariant) väljer du?

*Gäller ej MINI Yours färgerna Lapsis Luxury Blue och Rebel Green.


Bygg din egen MINI

DEN DANSKE MÄSTERKOCKEN.
Torsten Vildgaard är en av Danmarks mest kända och uppskattade kockar och hans nya restaurang Studio i Köpenhamn har redan erövrat en Michelinstjärna. Lokala råvaror blandat med influenser från andra världsdelar ger det nordiska köket en meny som gör att folk köar länge för att få bord. Torsten Vildgaard kör nya MINI Clubman och vi träffar honom i hans kök och får också hans bästa Köpenhamnstips.


Möt Torsten Vildgaard

MINI KÖRDE DAKARRALLYT.
Världens tuffaste rally, så brukar Dakarrallyt beskrivas. Med allt från ökenhetta till höga höjder över Anderna men också oväder som utmaningar för deltagarna. Rallyt körs med start i Paraguay, vidare genom Boliva och målgång i Argentina.

I årets rally fanns åtta MINI-team på startlinjen, varav sju gick i mål i Buenos Aires. Orlando Terranova och Andreas Schulz lyckades bäst med en sjätteplacering efter cirka 9 000 kilometers körning. Finländaren Mikko Hirvonen, som förra året debuterade och slutade på en fjärdeplats låg bra till från början men efter navigeringsproblem blev det till slut en 13:e plats.


MINI och Dakar 2017

MINI VALUE SERVICE
- TA HAND OM DIN MINI.
Har du en MINI äldre än fyra år? Då kan du ta del av vårt MINI Value Service-program med skräddarsydda serviceerbjudanden med komplett pris så att du alltid vet vad du betalar.
Med rätt kunskap, utrustning och materialval håller vi din MINI i bästa skick vilket förlänger både livslängd och värde. Du får den expertis som du och din MINI förtjänar.

Välkommen att besöka din MINI-auktoriserade verkstad för en Value Service med originaldelar till rätt pris. Hitta priser och tider i Servicebokning Online:


Servicebokning Online

MINI ORIGINALDÄCK
MED DÄCKFÖRSÄKRING.
Med MINI Originaldäck är du alltid försäkrad vid punktering orsakad av ett vasst objekt, skador orsakade av kollision med en trottoarkant, vandalism och stöld. Förutom att MINI Originaldäck är designade för din MINI med perfekt passform för bästa köregenskaper har du också 36 månaders garanti om olyckan är framme. Garantin betalar ut 100 procent av däckens värde under däckens första 12 månader, 75 procent för 12-24 månader gamla däck och 50 procent för 24-36 månader gamla däck. Däckförsäkringen gäller 36 månader efter inköpsdatumet och började gälla från och med 1 juni 2016.

Läs mer om MINI Originalhjul, originaldäck och däckförsäkring här:


MINI Originalhjul