##PreheaderTrack##
Kan du inte se detta? Klicka här.
                                                                        
DECEMBER 2016
God Jul och Gott Nytt År önskar MINI.

Nytt år och nya MINI väntar runt hörnet. 2017 blir ett banbrytande år för oss då vi lanserar MINIs första Plug-in hybrid, MINI Cooper S E Countryman ALL4, som gör det möjligt att för första gången köra en MINI helt på el. Lansering till sommaren, men självklart är vi laddade redan nu med många andra nyheter.

ÄVENTYRAREN FÖR
ALLA TILLFÄLLEN.
Den 11 februari lanseras nya MINI Countryman, större och starkare än någonsin, perfekt för äventyr utanför asfalten. Med ALL4 fyrhjulsdrift, får nya MINI Countryman bästa framkomlighet och den trivs på tuffa underlag. MINI Country Timer registrerar all körning på dåliga vägar. Elbaklucka, touchfunktion till den stora 8,8-tumsskärmen, MINI Find Mate och en picknickbänk i bagageutrymmet är ytterligare detaljer som vår stora äventyrare har.
Upptäck nya MINI Countryman här och skriv gärna upp dig för en exklusiv förhandsvisning redan nu:
NYA MINI COUNTRYMAN

LADDAD MINI.
Lagom till sommaren kommer MINI Cooper S E Countryman ALL4, vår mest tekniskt avancerade MINI hittills. För första gången går det att köra en MINI helt på el och elmotorn kombineras med en 1,5-liters turbomotor som tillsammans arbetar för mest hållbara körning. MINI Cooper S E Countryman ALL4 har självklart alla Countrymans fiffiga funktioner och har dessutom alltid ALL4, fyrhjulsdrift.
Läs mer om sommarens stora nyhet:

MINI Countryman Plug-in

DELAD GLÄDJE.
Splitboard är den senaste trenden bland snösurfarna som gör det möjligt att njuta av snowboard i kombination med toppturer. Dela en snowboard och förse de två skidliknande delarna med stighudar och du kan gå uppför till den topp du önskar. Väl uppe, sätt ihop delarna till en snowboard och njut känslan av att vara först i orörd snö.
Häng med på en topptur:

Läs mer om Splitboard

MINI – BÄSTA SMÅBILEN.
MINI är den bästa småbilen enligt de tyska läsarna av Auto Zeitung i den prestigefyllda tävlingen Auto Trophy 2016. MINI utsågs till vinnare mot 17 konkurrenter i kategorin ”City Cars/Small Cars” och fick 18,6 procent av rösterna. Närmare 60 000 läsare deltog för att utse vinnaren i 24 kategorier. Körglädje i kombination med både åkkomfort, rymlighet och också premiumkänsla och individualitet är några av de egenskaper som gör att MINI vinner i sin klass.

CAFÉS STORA MODEPRIS.
MINI älskar design, mode och personlighet och vad passade bättre än att få mingla mitt i modecentrum när tidningen Café delade ut sitt Stora Modepris 2016. MINI såg till att gästerna färdades ståndsmässigt i MINI Clubman till prisutdelningen på Ulriksdals Värdshus där Cafés chefredaktör Jonas Terning och modechefen Daniel Lindström delade ut pris till bland andra Årets designer Andreas Löwenstam på H&M och Martin Hansson för Årets influenser. Se ett kort sammandrag från kvällen via denna länk;
Cafés Stora Modepris

MINI – VÄRD SITT PRIS.
Att köpa en ny MINI är värd sin investering. Det visar ranking gjord av det tyska marknadsundersöknings-institutet Bähr & Fess Forecasts där MINI är i topp i två kategorier. MINI One har bästa andrahandsvärde i kategorin 'Småbilar', medan MINI One Clubman är etta i kompaktsegmentet. Enligt rankingen beräknas MINI One ha ett andrahandsvärde på 56,5 procent av försäljningspris efter fyra år. Ännu bättre är MINI One Clubman som uppskattas ligga på motsvarande 58 procent. Rankingen ”Resale Value Giants” publiseras av tyska Focus Online.
Är du intresserad av en fin begagnad MINI? Kolla då här:
MINI NEXT

MINI PAYS IT FORWARD.
Jeanette Höglund hjälper på sin fritid Stockholms hemlösa. Nu har hon prisats för sin insats i tävlingen MINI Pays It Forward, anordnad av MINI tillsammans med det kvinnliga nätverket 4good. Under två månader får vinnaren låna en MINI Clubman. Med hjälp av bilen kan nu Jeanette Höglund dela ut kläder, sovsäckar och ge de äldre den hjälp de behöver. MINI och 4goood tycker att Jeanette gör en beundransvärd insats vilket även Stockholmarna tycker som också röstat fram henne till Årets Stockholmare. Läs mer om Jeanette och hennes hjälteinsatser på hennes Facebooksida.

Läs mer om 4good, Sveriges största kvinnliga affärsnätverk, och få dig en riktig power boost här:

4GOOD

DIGITALA MINI MAGALOGUE.
Nu finns även den nya MINI Magalogue digitalt. Läs om alla våra modeller, träffa inspirerande människor och välj bland nya tillval till just din MINI.

Läs digitala MINI MAGALOGUE här:
MINI Magalogue