##PreheaderTrack##
Kan du inte se detta? Klicka här.
                                                                        
NOVEMBER 2016
Årets sista veckor väntar och MINI spurtar med flera roliga nyheter. Behöver du hjälp med julklapparna, kanske något från nya MINI Collection passar? För att fixa vinterföret erbjuder vi ALL4 fyrhjulsdrift för bästa framkomlighet. Och när du behöver en stunds vila i julruschen, sätt dig ner och läs nya numret av MINI Magalogue, fulladdat med det senaste. Vi har också firat MINIs grundare Sir Alec Issigonis, som den 18 november skulle ha fyllt 110 år.

NYTT NUMMER AV
MINI MAGALOGUE.
I nya numret av MINI Magalogue berättar vi allt om nya MINI Countryman och alla dess detaljer, allt från den nya picknickbänken till färger och senaste apparna, perfekt för äventyr. Vi träffar också den danske mästerkocken Torsten Vildgaard som kör en MINI Clubman när han inte lagar mat. Och så här i vintertid testar vi senaste alpinsporten split board. Vet du inte vad det är, läs nya numret så får du svaret.
Du hittar MINI Magalogue hos närmaste återförsäljare, helt kostnadsfri. Trevlig läsning!

ELEKTRIFIERANDE.
Är du laddad? Det är MINI Cooper S E Countryman ALL4, MINIs första laddhybrid. För första gången går det att köra en MINI helt på el, upp till 40 kilometer. MINI Cooper S E Countryman ALL4 är också den snålaste MINI hittills och har ett koldioxidvärde (blandad körning) på 49 gram per kilometer

Kommer till försommaren 2017.
Nya MINI Countryman

NYA MINI COLLECTION.
Matcha din MINI med kläder och prylar ur nya MINI Collection. I den nya kollektionen finns över 50 produkter med stilren och tidlös design för att matcha MINI – även utan bilen. Den nya stilen baseras på rena linjer och färgerna svart, vitt och grått där accentfärgerna Aqua och Lime bryter av. Välj bland kläder, väskor, barnprylar och accessoarer.
Du hittar kollektionen hos din närmaste återförsäljare eller på vår hemsida.
MINI COLLECTION
MINI ÖKAR MEST.
MINI är det bilmärke som ökar mest av alla som varumärke. Det visar den senaste rankningen ”Best Global Brand” gjord av den internationella varumärkesbyrån Interbrand. Så sent som 2014 var MINI inte ens med på listan för att förra året hamna på 98 plats och nu klättrat ytterligare tio placeringar till plats 88. Självklart är vi stolta!

ALL4 FÖR FRAMKOMLIGHET.
Parera vinterns snöiga vägar med ALL4 fyrhjulsdrift för bästa grepp. Nya MINI Countryman älskar äventyr och tuffa underlag vare sig det är snö eller lerig skogsväg. Fyrhjulsdriften fördelar drivkraften mellan fram- och bakaxel och skickar mesta möjliga kraft fram eller bak för att alltid ha bästa fäste. ALL4 fyrhjulsdrift går även att få till MINI Clubman.

Klicka gärna på länken för att lära dig mer om ALL4-tekniken.
ALL4 Fyrhjulsdrift

MINIS HEMSIDA I TOPP.
Sveriges bilägare är mycket nöjda med MINIs hemsida. Så pass nöjda att den hamnar på andra plats i tidningen Vi Bilägares Autoindex där bilägarna får svara på frågor kring sitt bilinnehav. I dag sker allt fler köpbeslut redan hemma framför datorn där kunderna kan bygga sin egen bil med utrustning, motor och färg. Detta gör att hemsidorna blir ännu viktigare.
Men bilhallarna är fortfarande viktiga och MINI toppar även listan på frågan som handlar om hur kunderna ser på attraktionskraften för sina respektive bilhallar.
Ni är viktiga för oss och oavsett om ni besöker oss i bilhallen eller på nätet vill vi alltid ge er det bästa bemötandet. Välkomna!

KAMPANJ PÅ NUVARANDE
MINI COUNTRYMAN ALL4.
Just nu bjuder vi på ALL4 fyrhjulsdrift och Chilipaket, till ett värde av 38 900 kronor, vid köp av MINI Countryman. Chilipaketet innehåller bland annat xenonljus, LED-dimljus, individualvita blinkersglas, velourmattor, förvaringspaket, regnsensor, lättmetallfälg och klimatautomatik.
Erbjudandet gäller lagerbilar.

MINI återförsäljare