##PreheaderTrack##
Kan du inte se detta? Klicka här.
                                                                        
OKTOBER 2016
Hösten är här på allvar och vad passar bättre än att få inspiration att göra en höstresa, lite tips för att göra din MINI redo för vintern och framför allt, presentation av vår nya stolthet, MINI Countryman!
VÄRLDSPREMIÄR!
Nya MINI Countryman.
Nya MINI Countryman är äventyraren för alla tillfällen. Med fyrhjulsdriften ALL4 tar den dig ut ur stadens betongdjungel till grusvägarna, skogen och världen utanför asfaltsvägarna.

Nya Countryman är den största MINI-modellen hittills vilket ger mer utrymme invändigt både för passagerare och deras packning, perfekt för den aktiva storstadsfamiljen med ett äventyrligt liv. Precis som för alla MINI, är körglädjen bevarad och den bjuder på starkare men ändå snålare motorer.

Nya MINI Countryman har en tuff design som förstärks av takrails, matchande trösklar och hasplåtar både bak och fram. Men den är också funktionell då varje baksäte går att flytta fram och bak och också fälla 40/20/40, allt för att passa alla tillfällen.

Innan resan går tillbaka till staden, fäll ut den helt nya picnicbänken ur bagageutrymmet, ta fram termosen och insup dagens äventyr där under bagageluckan på helt nya MINI Countryman.

Nya MINI Countryman lanseras den 11 februari.
Lagom till midsommar kommer den även som Plug-in Hybrid.

PRESS RELEASE
RUSTA FÖR VINTER.
Rusta din MINI för vinterns äventyr och gör det med stil.
Takboxen finns självklart med stripes i kontrastfärg. Runda extraljus ger både bättre belysning och tufft utseende. En golvmatta i gummi gör bagagerummet redo för vinterns tuffare tag.

Hitta fler snygga funktionella tillbehör här:
MINI Originaltillbehör
INSPIRATION FÖR FÖRARE.
Det är inte bara din MINI som behöver höstrustas. Även du som förare behöver ny energi när mörkret tar över. En resa till någon av våra vackra nordiska huvudstäder laddar batterierna. Inspireras av MINI Clubmans resa i Stockholm och få tips på sevärdheter, hotell och restauranger.

Följ med på en höstresa i MINI Clubmans fotspår:
STOCKHOLM MED MINI
VARFÖR MINI.
Funderar du på att köpa en MINI, eller har du redan en och vill byta? Det finns en MINI för alla, oavsett behov. Klassiska och sportiga 3-dörrars? Eller eleganta MINI Clubman? Och från mitten av februari, också nya MINI Countryman. Men MINI är också så mycket mer än bara en bil som tar dig från A till B. Den är känsla, historia och körglädje. Rolig att både äga och köra.
VARFÖR MINI
SNART HÄR
NYA MINI Magalogue.
Vi tipsar redan nu om höstläsning av nya MINI Magalogue, magasinet som samlar MINIs alla modeller men också inspirerande människor som låtit MINI bli en del av livet.
I nästa nummer berättar vi allt om nya MINI Countryman, du får träffa den danske mästerkocken Torsten Vildgaard som erövrat en Michelinstjärna till sin restaurang, går på konstutställning och vi testar senaste alpinsporten split board. Och mycket mer!
Nästa kostnadsfria nummer finns hos närmaste återförsäljare i mitten av november. Till dess:
MINI MAGALOGUE