Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

MAXIMERA UPPLEVELSEN – FOKUSERA PÅ DET VIKTIGA.

DESIGN MED KONTRAST.

MINI Lifestyle Collection fokuserar på det nödvändiga, men är också full av typiska MINI-överraskningar. Färger, former och material bryter av för att skapa kontraster. En viktig detalj är kontrastfärgerna där Aqua och Lemon bryter av mot basfärgerna svart, vitt och grått för att skapa ett attraktivt färgkoncept. Väskorna och resväskorna är tydliga exempel som visar färgvariationen. Här finns plånblöcker (MINI Wallet Colour Block) och shoppingväskor (MINI Shopper Colour Block) men också resväskor och kabinväskor (MINI Cabin Trolley), allt för alla tillfällen. Kollektionens väskor är tillverkade i robust kanvas som är slitstarkt och vattenavvisande för bästa användbarhet.

SMARTA DETALJER.

En snygg design i all ära men MINI Lifestyle Collection kan också skryta med praktiska och genomtänkta detaljer. Väskorna har flerfacksfunktion och kabinväskornas smarta och flexibla interiör gör det lätt att hålla ordning. Varje MINI-väska, inklusive MINI Duffle Bag Colour Block, MINI Overnight Bag Material Mix och MINI Weedender Material Mix, har en karbinhållare som håller ordning på dina nycklar. Även kollektionens accessoarer visar smarta detaljer. Klockan MINI Watch har utbytbart band för variation och vattenflaskan MINI Water Bottle Colour Block går att dela på mitten för enklast påfyllning och diskning.

 

BRITTISK STIL.

Den nya kollektionen tar också fram det brittiska arvet. Här finns till exempel tekannan MINI Teapot som matchas av muggar, MINI Cup Colour Block, för att hylla den brittiska tekulturen. Och för människor i rörelse passar termosen MINI Travel Flask och termosmuggarna, MINI Travel Mug, perfekt när det är dags för tecermoni. Termosen har ett smart klick-lås som gör det enkelt att öppna och stänga. Och självklart passar alla muggar i MINIs mugghållare.

ANSVARSFULL ANVÄNDNING.

Den nya kollektionen ska också återspegla märkets engagemang för hållbarhet. Allt papper och trä i kollektionen är FSC-certifierade och den acetat som finns i de handgjorda italienska solglasögonen MINI Sunglasses Aviator Colour Block och MINI Sunglasses Panto Colour Block är nedbrytningsbart. MINI arbetar också med det nyskapande materialet LEFA, ett hållbart alternativ till läder. LEFA är tillverkat av återvunnet läder och används bland annat i ryggsäcken MINI Backpack och datorväskan MINI Laptop Bag.

KREATIVA PRODUKTER FÖR BARN.

Nya MINI Lifestyle Collection innehåller självklart också produkter för de allra yngsta MINI-entusiasterna. MINI Colouring Car Set innehåller en MINI som kan byggas av FSC-certifierat papper och målas med Stabilo Woody 3-i-1 färgpennor, och även de yngsta kan få chansen att designa och skapa sin allra egna MINI. Med MINI Kids Craft Sets, tillverkat av gamla hushållsförpackningar, kan barnen bygga allt från en biltvätt till djur och uppmuntrar barnen till både kreativitet samtidigt som det främjar ansvarsfull användning av jordens resurser.