Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

UPPTÄCK MER

SÖMLÖS INNOVATION. RAKT IGENOM.

MINI Connected gör all världens information och underhållning tillgänglig i din MINI tack vare en hel rad intelligenta tjänster och appar. Njut av enkelheten när du interagerar med din bil och när du använder tjänsten för schemaläggning, antingen om du är i bilen eller utanför.

Logga in eller skapa ett konto

MINI Connected

Ladda ner Appen.

Upplev ett enklare mobil-liv. Få de senaste versionerna av all nödvändig mjukvara för att använda din mobiltelefon i din MINI. Plus en hel mängd andra smarta nedladdningar. Helt gratis.

Höjdpunkter

EN NY DESTINATION.

MINI Connected sparar alla dina destinationer på ett ställe – de du alltid behöver och de du upptäcker. Hoppa in i din MINI, anslut din smartphone och var redo att bli guidad.

DEN ULTIMATA APPEN FÖR RESEPLANERING.

Det smarta systemet för schemaläggning och assistans lägger upp din rutt och schemalägger händelser. Hela vägen från avfärd till mål.

TA DIG DIT. UTAN TRASSEL.

Njut av trafikuppdateringar i realtid och alternativa rutter för de flesta större städer – så att du kan ta dig dit du ska utan onödig stress.

DU GLÖMMER VÄL INTE BORT MIG?

En riktig vän i nöden. Använd Bluetooth® och GPS-teknik för att hålla reda på dina ägodelar och se till att du aldrig tappar bort dem.

TILL DIN TJÄNST.

Vårt Concierge service-team svarar på dina frågor när och var som helst och ger dig praktisk information och råd. Din MINI ser till att du kommer fram.

Utforska MINI Connected

Concierge Service.

Concierge Service.

RTTI.

Time To Leave Notification.

FUNKTIONER I DETALJ

Ta en närmare titt på hur MINI Connected hjälper dig att hålla kontakten både med din MINI och världen omkring dig.

REMOTE SERVICES.

REMOTE SERVICES.

Tack vare Remote Services slipper du allt trassel med att hitta din MINI. Du kan enkelt fjärrstyra bilen så att den blir lätt att hitta. Din MINI kan tala om var den finns genom att tuta, blinka med strålkastarna eller visa på en karta i din telefon. Men du kan använda systemet till mer än så. Det låter dig kontrollera funktioner hos din MINI på avstånd och samla all information på ett och samma ställe i din MINI Connected-app. Du kan till exempel kolla fönster och dörrar, låsa och låsa upp dörrarna och slå på luftkonditioneringen så att bilen är sval när du kliver in.

MINI CONNECTED-TJÄNSTER.

MINI CONNECTED-TJÄNSTER.

Håll dig uppdaterad om allt du tycker är viktigt. Under hela din resa kan du dra nytta av en hel rad smarta tjänster och appar som ger dig information och underhållning. När du vill tanka hjälper bil-apparna dig inte bara med att hitta närmaste bensinstation, utan också den med lägst pris. Du får också aktuella väderrapporter och när du närmar dig målet för resan visar de var det finns ledig parkering och hur du enklast navigerar dit.

ÄNDLÖS UNDER­HÅLLNING.

ÄNDLÖS UNDER­HÅLLNING.

MINI och Spotify ger dig tillgång till all musik du någonsin kommer behöva via ljudsystemet i din MINI. Anslut bara den kostnadsfria Spotify iPhone®-appen till ditt MINI Connected-system så kan du njuta av 30 miljoner låtar och Spotify radio. Passa på att göra dina egna låtlistor så du alltid har den perfekta musiken för resan. Du kan kontrollera din Spotify-musik helt genom MINI Connected så att du slipper bli distraherad av din telefon.

DIN RESELEDARE.

DIN RESELEDARE.

Din smartphone och din MINI blir ett genom MINI Connected-appen. Föreställ dig att du är på väg någonstans men du behöver köpa ett par saker på vägen. Destinationer och platser du hittat på nätet eller genom Apple Maps eller Google Maps kan enkelt och sömlöst föras över till din MINI genom send-to-car-funktionen. Ett klick är allt det krävs för att importera utvalda destinationer till ditt MINI Connected-navigationssystem.

NATURLIG SPRÅKIGENKÄNNING.

NATURLIG SPRÅKIGENKÄNNING.

Du kan använd din naturliga röst när du pratar med din MINI. Systemet för naturlig språkigenkänning bearbetar information på bara några sekunder och känner igen din vanliga röst. Du kan enkelt interagera med din MINI med rösten och till och med avbryta den om du vill. Du kan till och med be den göra saker som: ”visa mig snabbaste vägen hem”. Det är också det perfekta sättet att styra funktioner hos din telefon medan du har händerna på ratten och blicken på vägen.

DIN MOBILA HJÄLPREDA.

DIN MOBILA HJÄLPREDA.

Det blir så mycket trevligare att resa när du har en personlig planerings-app som kollar ditt schema och ser till att du anländer i tid. MINI Connected lär sig känna igen dina resmönster och du kan synkronisera den med din kalender så den håller reda på dina möten. På så vi kan den ge dig instruktioner innan du ska iväg. Den håller till och med reda på trafikinformation i realtid och skickar påminnelser till din telefon eller Apple Watch så du vet när du behöver åka för att komma fram i tid. Alla fjärrfunktioner kan enkelt aktiveras genom MINI Connected-appen. Hur bra är inte det?

REAL-TIME TRAFFIC INFORMATION.

TRAFIK­INFORMATION I REALTID.

Tack vare MINI Connected och dess navigationssystem kan du undvika förseningar genom att få trafikinformation i realtid (RTTI). Det håller dig underrättad om olyckor, trafikstockningar och vägarbeten under din resa.

CONCIERGE­SERVICE.

CONCIERGE­­SERVICE.

Livet är fullt av överraskningar. Oavsett om du letar efter en nattöppen sushirestaurang, du behöver boka ett flyg eller ett hotellrum så är vårt concierge-service-team tillgängligt via telefon dygnet runt för att hjälpa dig. Genom en knapptryckning på navigationssystemet så ringer bilen upp en av dina ”privatsekreterare” så att du kan prata med dem medan du kör. De ger dig fakta, kontakter och praktiska råd som gör din resa enklare – var du än befinner dig – och kan skicka adressuppgifter direkt till dig.