Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare

Upplev den unika körupplevelsen!

Boka provkörning

Köregenskaper i världsklass.

Hjulen ute i hörnen och den perfekt avvägda balansen får bilen att ligga som en go-kart på vägen – och kännas som en go-kart när du kör. Eller rättare sagt; den har köregenskaper som en MINI. Dynamic Damper Control ser till att stötdämparna alltid är perfekt inställda, så att du har bästa möjliga kontroll. Elektroniken läser av bilens rörelser fyrahundra gånger i sekunden och anpassar stötdämparna. Vill du ha en mjukare, mer bränsleeffektiv åktur? Inga problem. Eller är du sugen på skarpare kurvtagning? Dynamic Damper Control ordnar det.

Elektronisk servostyrning.

Många är imponerade av MINI:s servostyrning. Oavsett om du fickparkerar eller tar en kurva i hög fart, justerar elektroniken styrningen direkt, så att du har total kontroll. Servon använder en elmotor för att assistera styrningen. Den gör att den till och med förbättrar bilens prestanda och sänker bränseförbrukningen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Tack för din anmälan!

Något gick fel. Försök igen om en liten stund.

Förnamn måste anges
Efternamn måste anges
E-postadressen är ogiltig
Du måste godkänna villkoren villkoren

Din integritet är viktig för oss. Du har samtyckt till att vi behandlar dina personuppgifter för ändamål som personlig kundvård, för att skicka produktinformation, konsumenterbjudanden eller marknadsundersökningar. För detta syfte kan dina personuppgifter komma att sparas, hanteras och skickas till företag inom BMW Group och till företag knutna till BMW Group. Vi försäkrar att alla uppgifter sparas och hanteras i enlighet med gällande datalag för personuppgifter. Vi vill att dina uppgifter ska vara korrekta så om någon uppgift ska korrigeras eller behöver ändras vill vi att du kontaktar oss. Detsamma gäller om du har frågor eller vill återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter. Skriv då till kundservice@mini.se

Scrolla till toppen