Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare

Upplev den unika körupplevelsen!

Boka provkörning

VILKEN FÄRG VÄLJER DU?

Nu ingår alla färger i priset.*

Personifiering är MINIs signum och vi vill att din MINI ska vara lika färgstark som du är. Därför har vi nu inkluderat färgerna i priset för att ge än mer valfrihet för just din stil. Så vilken av de upp till 13 fria färgerna (antalet varierar beroende på modell och motorvariant) väljer du?

*Gäller ej MINI Yours färgerna Lapsis Luxury Blue och Rebel Green.

Generöst lastutrymme.

En MINI har litervis av ljuvligt lastutrymme. MINI Countryman har t ex 1 170 liter med fällda säten, mycket tack vare att du har plats för ännu mer packning när du lyfter luckan i golvet. Det finns tillräckligt med plats för allt bagage som behövs på resan. Eller utrustningen till helgen i vildmarken. Eller din snowboard och all smutstvätt. Eller en 42 tums tv och en stereo. Eller din Sankt Bernhardshund och hennes mat. Du kan till och med få ett 12 V uttag i bagageutrymmet, så att med rätt adapter kan du plugga in den där tv:n.

Fällbart och delbart.

Har du lånat din kusins skivstänger? Rea på styltor? Har du köpt extra mycket isolering till renoveringen av huset? Inga problem. MINI:s baksäten kan fällas 60:40. Du kan ta med en passagerare där bak och ändå få plats med skrymmande bagage.

Vilken färg?

Det finns många färger att välja mellan till exteriören, från diskret mörkblå till sportsligt gul, som kanske väcker mer uppmärksamhet. Sedan kan du verkligen sätta en personlig prägel på din MINI med en annan färg taket. Du får en unik design – precis som förr, när publiken kände igen MINI på racerbanan.

Tillbehör.

Du kan välja en färg. Eller Storbritanniens flagga. På de små hattarna på luftventilerna på däcken, alltså. Föredrar du något annat, kan du välja svartvit-rutigt, silver, svart med mera. Och så fortsätter det: du kan designa ytterbackspeglarna, strålkastarna, avgasrören, sidoventilerna, dörrhandtagen, takrelingen, växelspaksknoppen och mycket annat.

Originaltillbehör

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Tack för din anmälan!

Något gick fel. Försök igen om en liten stund.

Förnamn måste anges
Efternamn måste anges
E-postadressen är ogiltig
Du måste godkänna villkoren villkoren

Din integritet är viktig för oss. Du har samtyckt till att vi behandlar dina personuppgifter för ändamål som personlig kundvård, för att skicka produktinformation, konsumenterbjudanden eller marknadsundersökningar. För detta syfte kan dina personuppgifter komma att sparas, hanteras och skickas till företag inom BMW Group och till företag knutna till BMW Group. Vi försäkrar att alla uppgifter sparas och hanteras i enlighet med gällande datalag för personuppgifter. Vi vill att dina uppgifter ska vara korrekta så om någon uppgift ska korrigeras eller behöver ändras vill vi att du kontaktar oss. Detsamma gäller om du har frågor eller vill återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter. Skriv då till kundservice@mini.se

Scrolla till toppen