Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

PERFEKT FÖR ALLA TILLFÄLLEN.

MINI Clubman blandar mångsidighet, rymlighet, gediget hantverk och prestanda för att leverera övertygande köregenskaper och plats för allt du behöver. Förstklassiga material och inspirerande designlösningar gör att du kan njuta av elegans och komfort – vart du än åker.

SJÄLVSÄKER ESTETISK EXTERIÖR.

Nya MINI Clubmans djärva exteriördesign inkluderar rena linjer och konturer som utstrålar pondus, och som tillsammans resulterar i en diskret men samtidigt uttrycksfull design. Den eleganta silhuetten kompletteras perfekt av bilens sportiga chassisättning och de breda skuldrorna.

Den nya designen på LED-strålkastarna och Union Jack-baklyktorna utstrålar självförtroende och stil i alla lägen. Och med sin nya iögonfallande grill, nya exteriörfärger, fälgar, klädslar och ytor har det aldrig funnits ett bättre tillfälle att uppleva bilens imponerande individualitet.

 

ALLT DU BEHÖVER

När det gäller utrymme har nya MINI Clubman en rymlig kupé som gör att fem vuxna sitter bekvämt. Och i det anpassningsbara bagageutrymmet finns det gott om plats oavsett vilken typ av du resa du har planerat för.

Interiören i MINI Clubman kännetecknas av förstklassiga material, exempelvis stolar klädda i läder av högsta kvalitet, förstärkt av tillval i färger med djup, som klassiska Carbon Black, Malt Brown, Indigo Blue eller den ljusa Satellite Grey. Interiören har även bakgrundsbelysta dörrpaneler och invändiga ytor som kan fås i flera olika utföranden.

INTELLIGENT ANSLUTNING.

I mittkonsolen finns en högupplöst 6,5” eller (tillval) 8,8” pekskärm som ger dig tillgång till information och underhållning via MINI Connected.

Med MINI Connected kan du styra din online-navigation, njuta av Apple CarPlay, kontakta MINI Concierge Service och dra nytta av många andra anslutningsmöjligheter.