Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

VÅR SNABBASTE MINI NÅGONSIN.

MINI John Cooper Works GP produceras i endast 3,000 exemplar. Var inte den som blir passerad. Tillgänglig 2020.

Kompromisslös prestanda.

Ingenting onödigt. Ingen onödig vikt. MINI John Cooper Works GP har optimerats för maximal acceleration och manövrerbarhet. Stötdämpare, stabilisatorer och fjädrar är specialutvecklade och har anpassats efter bilens vägegenskaper. Och med sin ökade spårvidd och fjädring som är 10 mm lägre än standardfjädringen så utstrålar den ren kraft och prestanda. MINI John Cooper Works GP är en rebell. Men med ett uttalat mål.

Våra designers har dragit saker och ting till sin spets. Praktfull i Racing Grey, kompletterat av kontrasterande tak och backspegelkåpor i Melting Silver – MINI John Cooper Works GP utstrålar kaxighet. Alla kanter och linjer är distinkta och skarpa. Allt medan kraftfulla designelement som den stora frontspoilern, sidokjolar och takspoiler förstärker intrycket av bilens exteriör och skapar en fantastisk närvaro.

TURBOLADDAD.

Den snabbaste och kraftfullaste MINI:n som någonsin har byggts har inte bara materialiserats ur tomma intet. Våra ingenjörer gillar utmaningar. De lämnar gärna sin komfortzon. MINI John Cooper Works GP förkroppsligar ett rikt arv från racing-banorna som sträcker sig över fem decennier. Bilens 4-cylindriga motor på 2.0 liter och 306 hk levererar ett vridmoment på enastående 450 Nm och imponerande kraftfull prestanda. För att tillräckligt aldrig är tillräckligt bra.

Addera en 8-stegad automatväxellåda med differentialspärr och du får maximal acceleration, grepp och manövrerbarhet. De sportiga, 3D-printade växelpaddlarna i metall gör att du växlar med stil. Ett prestandahöjande luftintagssystem ökar ventilationen av motorn. En andra, extern kylare finns för att optimera kylningen av motorn och motoreffekten. Och genom att modifiera det ljudisolerande materialet har vi sänkt vikten ytterligare för att förbättra prestandan.

Njut av enastående köregenskaper och körglädje – på fingertoppsavtånd.

Våra starkaste motorer

Lär känna John Cooper Works

En blick och du är fast. Innan du ens har öppnat dörren känner du att MINI John Cooper Works spelar i en egen liga. Den strömlinjeformade främre stötfångaren och den sportiga bakspoilern ger en föraning om spänningen som väntar dig. Lär känna våra John Cooper Works modeller.