Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

HELT ELEKTRISK. HELT MINI.

MINI kör in i framtiden med en ny helt elektrisk modell! Snart kommer bilder på den riktiga bilen. Tills dess, anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad. 

Är du intresserad av att få de senaste nyheterna om MINI Electric? Kika in på nyhetsbrevssidan och anmäl dig till vårt nyhetsbrev. 

Till Nyhetsbrev

MINI – eldriftspionjär.

Redan för tio år sedan tog MINI ett avgörande steg när det gäller utvecklingen av helelektriska drivlinor i form av den helt eldrivna MINI E, en modell som lade grunden för BMW Groups fortsatta arbete med lösningar för elektrisk mobilitet. MINI E introducerades 2008 och var BMW Groups första helt eldrivna modell där över 600 MINI E-bilar kördes och utvärderades av privatpersoner i vardaglig trafikmiljö i ett omfattande fältförsök. Vid sidan av den elektriska drivlinans prestanda och nollutsläpp levererade MINI E även blixtrande acceleration och suveräna köregenskaper. Fältstudiens erfarenheter och lärdomar kanaliserades därefter in i utvecklingen av BMW Groups första helelektriska produktionsbil, BMW i3.