Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

HELT ELEKTRISK.

HELT MINI.

MINI ELECTRIC.

Förbered dig på känslan av att köra en framtida klassiker redan idag! Med MINI Electric kommer du få en körupplevelse som är ljudlös, utsläppsfri och framförallt rolig. Eftersom den dessutom har den ikoniska designen från MINI 3-dörrar, kan du vara säker på att möta framtiden med stil.

Snart kommer vi släppa den officiella informationen kring vår elektrifierande framtid – och du blir såklart bland de första att få veta! Gå på magkänslan och förhandsboka ditt exemplar idag. Du blir då en av de första att prova på en körupplevelse som är helt elektrisk – och helt MINI.  Medan du väntar får du alltid senaste nytt i din inkorg.

Har du inte bestämt dig än? Anmäl dig då till vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste om MINI Electric.

Till Nyhetsbrev Förhandsboka

HELT ELEKTRISK. HELT MINI.

Vi på MINI vill alltid använda vår historia av att tänka stort, till att fortsätta skapa smarta lösningar för ett modern, urbant liv. Därför är det inte konstigt att vi redan för mer än tio år sedan tog ett avgörande steg när det gäller utvecklingen av helelektriska drivlinor i form av den helt eldrivna MINI E. Det blev en modell som lade grunden för BMW Groups fortsatta arbete med lösningar för elektrisk mobilitet.

Men vi strävar alltid efter att förbättra, utveckla och förfina. Nu, mer än 10 år senare, är vi stolta att snart kunna lansera MINI COOPER SE – en körupplevelse som är helt elektrisk och helt MINI.

REVIEW MINI COOPER SE

“It launches, fast, and without a hint of wheelspin or, more telling, spot braking of either front wheel.”

– Autocar, March 2019

REVIEW MINI COOPER SE

“The Mini Cooper SE is testament to how far battery technology has come in the last decade.”

– CAR Magazine, March 2019

THE CONCEPT CAR.

“The MINI ELECTRIC CONCEPT is a quintessential MINI – compact, agile, simply the perfect companion for everyday driving. At the same time, it conveys a whole new take on the concept of sportiness,” 

Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.