Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

MINI Electric.

Charged with passion.

HITTA DIN ELEKTRISKA LIVSSTIL.

Den första helt elektriska MINI skriver ett nytt kapitel i vår historia genom att kombinera MINI:s innovationsanda, kreativa utrymmeslösningar och ikoniska design. Den moderna estetiken blandar aerodynamiska linjer med detaljer som är MINI:s signum. Den är kaxig men ändå charmig – vilket gör den till det perfekta valet för okonventionella förare. Dessutom finns bilen i tre olika utrustningsnivåer som gör att du kan välja mellan en mängd olika sätt att sätta din personliga prägel på din helt elektriska MINI inifrån och ut.

 

Pris ESSENTIAL från 359 000 kr

Bilen kommer att finnas hos din återförsäljare under våren 2020.

EN MODERN KLASSIKER SOM FÖRÄNDRAR ALLT.

MINI har en historia av att tänka stort. Av att utmana och våga sticka ut. Vår övertygelse är att design kan förändra världen till det bättre. Därför är det självklart att vi snart lanserar en körupplevelse som är helt elektrisk, och helt MINI.

Nya MINI Cooper SE tar tillvara på den tidlösa MINI designen från vår ikoniska 3-dörrars modell som tillsammans med sin helelektriska motor skapar en körupplevelse utöver det vanliga - snabb, knäpptyst, utsläppsfri och rolig. Det är helt enkelt allt du älskar med MINI och lite till.

KÖR HELT ELEKTRISKT UTAN KOMPROMISSER.

Vi har tagit MINIs utmärkande stil och gokart-liknande köregenskaper och lagt till en ytterligare dimension – en helt elektrisk körupplevelse. Nya MINI Cooper SE är framtagen för ett modernt, urbant liv och passar perfekt för dig som inte nöjer dig med kompromisser. Förutom rolig körning och tidlös design, kan du dessutom njuta av att veta att du bidrar till ett bättre stadsliv med tystare vägar och renare luft. Du kan också känna dig helt trygg i att du enkelt kan ladda batteriet praktiskt taget var som helst – hemma, på jobbet eller medan du äter en god middag i stan. En kompromisslös körupplevelse som är njutbar på alla sätt, helt enkelt.