Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

MINI COOPER SE

Essential

Genom att addera utrustningsnivån ”Essential” gör du din MINI mer personlig och får allt det grundläggande man önskar i en bil såsom komfort öppning, PDC parkeringshjälp bak, backkamera, smarta och snygga ljussystem med välkomstljus, läsljus och väl upplysta speglar i solskydden, Connected Media med 6,5" touchskärm, upp kopplad navigation via MINI Connected med Real Time Traffic information och mycket mer.

MINI COOPER SE

Maximise

Med Maximise-paketet får du en MINI med en attityd som får dig att synas och med teknik som gör att du kan hålla kontakt med omvärlden under körning. Förutom all utrustning från Essential och Experience får du nu panoramaglastak, en riktigt snygg högklassig interiör med MINI Yours läderklädsel, MINI Yours-ratt och andra genomtänkta detaljer samt möjlighet till exklusiva val av lack och fälg såsom nya vackra Enigmatic Black-färgen.

MINI COOPER SE

Experience

Utrustningsnivån ”Experience” innehåller utrustning som gör din MINI ännu mer sportig och tilltalande. Du får all utrustning från ”Essential” plus smarta tillägg som adaptiva LED-ljus, parkeringsassistent, MINI Headup Display, Harmon Kardon högtalare, MINI Navigation med MINI Connected och 8,8" skärm, MINI Yours interiör Illuminated som möjliggör upplyst panel i kupén som både ökar trivseln och gör det behagligare vid mörkerkörning och flera andra smarta och snygga funktioner.

Helt elektrisk. Helt MINI.

MINI COOPER SE.

Nya MINI Electric tar inte bara vara på den tidlösa MINI-designen från vår ikoniska 3-dörrars modell. Den är laddad med decennier av stora idéer, utmanande design, ifrågasättande och vilja att skapa kreativa lösningar för det moderna stadslivet. Med nya MINI Electric får du mer än en vanlig laddbar bil. Du får en bil som är laddad med ett driv som fortsätter ta dig framåt.

Det är helt enkelt allt du älskar med MINI och lite till.

Upplev gokartkänslan

Hur du laddar din MINI.

Här får du en översikt hur du laddar din helt elektriska MINI.

#ChargedWithPassion

Hur du laddar din MINI.

Här får du en översikt hur du laddar din helt elektriska MINI.

#ChargedWithPassion

Ställ in radion i din MINI.

Ingen åktur utan musik. Här kan du se hur du ställer in radion i din MINI.

Hur du vinkar i din MINI.

Koppla upp till Apple CarPlay.

Koppla till MINI Connected.

GO ELECTRIC

SUPERCHARGED.

När du står vid trafikljusen är det inte bara antalet hästkrafter (hk) som räknas, utan även det effektiva vridmomentet (Nm). Helt elektriska MINI ger dig tillgång till hela vridmomentet, direkt. En bensinmotor däremot måste nå upp i ett visst varvtal för att generera ett vridmoment, och kraften går därefter via transmissionen innan den når hjulen.

EN SANN MINI.

Vår helt elektriska MINI drivs av ett högspänningsbatteri med 96 celler och en kapacitet på 32,6 kWh (bruttokapacitet) som är monterat under golvet, mellan framstolarna och under baksätet. Batteriets placering ger en extra låg tyngdpunkt, vilket inte bara förbättrar stabiliteten och vägegenskaperna – utan även gör kurvtagning ännu roligare.

EN VÄXEL.

Trots det höga direktöverförda vridmomentet och det höga varvtalet behöver din helt elektriska MINI inte någon koppling, vilket gör att du kan accelerera direkt – när som helst och oavsett vilken hastighet du håller. Allt handlar om att inte krångla till saker och ting, utan leverera – 0–100 km/h på 7,3 sekunder – utan fördröjning eller avbrott för växlingar.

SPARA PÅ FLERA SÄTT

Elektrisk mobilitet kan gynna miljön och ha en positiv effekt på din plånbok – om det görs på rätt sätt.

Drivlinan hos den helt elektriska MINI består av mycket färre rörliga delar än på en förbränningsmotor. Det betyder att det finns färre delar som behöver repareras eller bytas ut över tid. Det sparar både du och miljön på.

Din elektriska MINI omvandlar bromsenergin till elektricitet genom att använda motorn som generator och ladda bilens batteri lite varje gång du bromsar. Effektiv energiåtervinning med elbil!

Laddning

Funktioner

Den helt elektriska MINI kommer med en mängd funktioner och utrustning. Allt för att leverera en upplevelse fylld av spänning.

Sportläderratt REGNSENSOR
Sportsäten  AUTOMATISK AIRCONDITIONER
Reglerbara säten LED DIMLJUS
Colour Line Carbon Black LED LJUS
Black Chequered interiör DIGITAL INSTRUMENTPANEL
Golvmattor FÄRDDATOR
ISOFIX MINI DIVING MODES
Tygklädsel Double Stripe E-CALL
Visual Boost MINI CONNECTED SERVICES
16" Electric revolite spoke CONNECTED DRIVER SERVICES
Varningstriangel CONNECTED NAVIGATION
Larm RTTI
Remote services TELESERVICES
Däcktrycksindikator AC/DC LADDNING
MINI Navigation APPLE CAR PLAY
Farthållare