Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

MINI Cabrio
Sidewalk Edition.

Från 390.000 kr.

GÖR DIG REDO FÖR SPÄNNING PÅ EN HELT NY NIVÅ.

Elegant och spontan – MINI Cabrio Sidewalk Edition hyllar ett arv rikt av spänning utan några filter och följer traditionen från de tidigare specialutgåvorna. Genom att omtolka MINIs charm och stil tar den körglädjen och den underbara känslan som det ger att köra med vinden i håret till nästa nivå. Och under huven slår hjärtat från en kraftfull MINI Cooper S-motor. Så gör dig redo att njuta av ren glädje i solskenet.

CHARMIG OCH UTÅTRIKTAD.

MINI Cabrio Sidewalk Edition kombinerar ikoniskt med modernt för att skapa estetiskt fängslande kontrast. Färgen Deep Laguna metallic pryder karossen och kompletteras perfekt av sufflettaket i antracit. ”SIDEWALK”-emblemet ger luftintagen på sidorna och instegslisterna distinkta accenter för att göra denna specialutgåva ännu mer speciell.

HÖJDPUNKTER UTVÄNDIGT

MINI Cabrio Sidewalk Edition – tak– sedd ovanifrån

3-I-1 SUFFLETTAK.

MINI Cabrio Sidewalk Edition har ett elmanövrerat 3-i-1-tak som skiljer sig lite från de som sitter på andra bilar. Den tysta, smarta Z-fällningsmekanismen arbetar i tre olika lägen: upp, ner eller MINIs karakteristiska sufflettläge för att släppa in den friska luften. Taket öppnas och stängs dessutom på 18 sekunder blankt – till och med i hastigheter upp till 30 km/h. Och sufflettyget har en speciell flätad geometrisk design som förkroppsligar drivet att alltid fortsätta framåt.

HÖJDPUNKTER I INTERIÖREN