Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Kontakta återförsäljare

DIN MINI. DIN STIL.

TILLBEHÖR TILL DIN MINI.

Som MINI-ägare kan du köpa både funktionella och snygga tillbehör till din bil. Funktionella tillbehör såsom exempelvis högkvalitativa däck och smarta cykelhållare, eller härliga design-detaljer för både in- och utsida av din MINI. Oavsett om du är ute efter stil, funktion eller kanske både och så hjälper din MINI-återförsäljare dig att hitta rätt. För att din MINI ska vara exakt så som du vill ha den!

Kontakta din Återförsäljare

Populära tillbehör

Till MINI Countryman.

Smidig cykelhållare.

Vår smarta cykelhållare till MINI Countryman monteras enkelt på dragkroken och kan fällas ihop och förvaras under lastrumsgolvet när den inte används. Vill du komma åt något i bagaget när cyklarna är på plats? Ingen fara, du kommer enkelt åt det du behöver, utan att behöva montera ner cykelhållaren.

PACKA SÄKERT.

MINI TAKBOX.

MINI takbox i svart eller silver matchar designen hos din MINI och är den enda takbox som är utvecklad och testad för optimal passform och säkerhet. Finns med Sport Stripes i svart eller vitt som tillval. Packa säkert och med stil!

BRA GREPP PÅ ALLA UNDERLAG.

DÄCK & FÄLGAR.

Vi nöjer oss inte med något sämre än det bästa och därför har MINI:s kompletta hjul bestående av däck och fälg genomgått hårda tester. När du är ute på vägen ska du känna att du har total kontroll i din MINI, oavsett underlag.​

UT PÅ TUR ALDRIG SUR.

SKID- & SNOWBOARD-HÅLLARE.

Att packa skidor och snowboard för en tur är enkelt med vår skid- och snowboardhållare. För att tiden ska spenderas i backen eller spåret och inte vid bilen. Ett. två. tre. Åk!

LÄTT ATT LASTA.

LASTSKYDDSMATTA.

Lastskyddsmattan hjälper dig att lasta din MINI utan rädsla för att repa eller smutsa ner bilens stötfångare. Smart och smidigt!

SNYGGT I BAGAGET.

BAGAGERUMSMATTA.

Bagagerumsmattan i Essential Black matchar allvädersmattorna i Essential Black perfekt och är tillverkad i ett högkvalitativt material som är enkelt att torka rent.

SKYDDA BILEN MOT SMUTSIGA FÖTTER.

ALLVÄDERSMATTOR.

En komplett sats allvädersmattor för fram- och baksäte skyddar enkelt din MINI från smuts. Mattorna är snyggt designade i Essential Black diamantmönster med tygsöm och ett handtag i MINI-design.

JOHN COOPER WORKS TILLBEHÖR.

SÄKRA STILEN PÅ BILEN.

Nu kan nästan alla MINI-ägare ha tillbehör från John Cooper Works. Lägg till sportbromsar, ytterbackspegelkåpor i kolfiber, sportiga sido- och takstripes eller varför inte en sportig ratt i exklusivt alcantara? Oavsett vad du väljer får din MINI en djärv, baninspirerad look med John Cooper Works.

MINI ORIGINALHJUL.

EN BRA UPPSÄTTNING HJUL KAN GÖRA HELA SKILLNADEN.

Med MINI kompletta Originalhjul bestående av däck och fälg kan du låta låta äventyren avlösa varandra. Våra kompletta hjul bestående av däck och fälg genomgår en stor mängd tester och uppfyller över 50 kriterier innan de godkänns, allt för att leverera högklassig säkerhet och bästa möjliga grepp, oavsett om vägen är torr, våt eller till och med isig. Välj bland våra kompletta sommar- och vinterhjul, eller några av våra John Cooper Works lättmetallfälgar för en riktigt djärv look. För att pålitliga hjul ska vara en självklarhet.

NIGHT JACK DESIGN TILLBEHÖR.

SKYDD OCH STIL I ETT.

Night Jack-kollektionen erbjuder tilltalande och exklusiva tillbehör i mörkare stil. Kollektionens takdekal ger inte bara din MINI en unik stil från ovan. Den högkvalitativa, perfekt skräddarsydda dekalen hjälper också till att skydda mot skador orsakade av solljus och biltvättar. För att ta del av hela kollektionen, kontakta din MINI-återförsäljare.