Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Kontakta återförsäljare

Exklusiva designdetaljer.

John Cooper Works Tillbehör.

Ge din MINI extra karaktär med djärva, sportiga och unika designdetaljer från John Cooper Works. Från sidostripes till däck erbjuder John Cooper Works en hel mängd olika tillbehör för dig att välja mellan, och funkar för både nya och begagnade MINIs. Kontakta din MINI-återförsäljare för hjälp med att få din MINI precis som du vill ha den.

Kontakta MINI-återförsäljare

Interiör styling.

Både stil och kvalitet för din MINI:s insida. JCW erbjuder allt från golvmattor som med snygg design skyddar din bil, till lyxiga rattar och växelspakar som ger dig den där exklusiva racingkänslan.

Exteriör styling.

När det är utsidan som räknas finns ett stort utbud av JCW exteriörtillbehör. Från backspegelkåpor till tak- och sidodekorer. Kontakta din MINI-återförsäljare och få din MINI precis som du vill ha den.

Lättmetallfälgar.

Med JCW lättmetallfälgar adderar du enkelt extra stil till din MINI. Lätta att applicera, hög kvalitet och karaktärsfulla; allt för den perfekta "final touchen" av din MINI.

Ventilerade bromsskivor.

Alla våra John Cooper Works-tillbehör har testats för att uppfylla de högsta standarderna. Även så de oöverträffade bromsskivorna som ger din MINI en prestandahöjning.

Kolfibertillbehör.

Premium och modernt, vårt utbud av John Cooper Works kolfibertillbehör ger en unik sportig finish. Vår innovativa produktionsmetod av det nya kolfibermaterialet exemplifierar MINIs banbrytande anda.

En ratt du vill lägga händerna på.

CW Steering Wheel.

Den exklusiva, sportiga och moderna JCW-ratten CW Steering Wheel är en av årets höjdpunkter! Med högkvalitativa materialval i form av alcantara och kolfiber är det här definitivt en ratt man vill lägga händerna på. Självklart är ratten signerad med det exklusiva John Cooper Works-märket. 

CW Steering Wheel går tyvärr inte att få med rattvärme och multifunktionsknapparna på LCI II-fordonen måste ersättas av pre-LCI-knapparna. För mer information om CW Steering Wheel och andra JCW-tillbehör. Kontakta din MINI-återförsäljare.

Unikt, elegant och sportigt.

MINI Piano Black Waistline.

Vi är så glada att få presentera MINI Piano Black Waistline för dig som MINI-ägare. En sportig och elegant accessoar till din MINI, som ger ett unikt utseende. Kan kompletteras med andra tillbehör i Piano Black-serien. Kontakta din återförsäljare för mer information.

JCW Sommarhjul

EXKLUSIVT TILL MINI CLUBMAN.

19" Radial Spoke sommarhjul.

Detta kompletta hjulpaket från JCW finns med fälgar i två olika högkvalitativa och viktoptimerade utföranden; Brilliant Black i högblank finish eller och silver. Levereras som en komplett sats med däcken Bridgestone Potenza S001 RFT.

 


EXKLUSIVT TILL MINI Countryman, gen II.

19" Rallye Spoke sommarhjul.

Detta kompletta hjulpaket från JCW finns med fälgar i två olika högkvalitativa och viktoptimerade utföranden; Aspen White i högblank finish eller Orbit Grey i matt finish. Fälgarna sticker ut med sina lasergraverade Checkered Flag-mönster med mycket hög precision, en röd accentring och passar perfekt för dig som vill individualisera din MINI Countryman. Levereras som en komplett sats med RunFlat, däcktrycksövervakning med däck Bridgestone Potenza S001 RFT (Aspen White) eller Dunlop SP Sport Maxx RT 2 ROF (Orbit Grey) 225/45R19.