Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

MINI Service Inclusive.

MINI Service Inclusive är en modulär produkt vilket innebär att du som kund kan forma den efter dina behov. Paketen sträcker sig från 3 år & 40.000km upp till 6 år & 120.000 km. Du kan närsomhelst välja att förlänga ditt paket och även om ett paket löpt ut kan du i upp till 15 månader efter slutdatum förlänga paktet.

För dig som äger en MINI men som inte haft något serviceavtal tidigare finns möjlighet att närsomhelst teckna ett avtal.

Kontakta din återförsäljare för mer information.

Garanterat.

En MINI är byggd för att hålla, så att du kan njuta av den i många år. Det garanterar vi. Därför ingår:

  • 12 års rostskyddsgaranti
  • 3 års lackgaranti
  • 2 års nybilsgaranti
  • 2 års garanti för MINI Originaldelar
  • 2 års garanti för MINI Originaltillbehör

För bilen som helhet (utom slitdelar), MINI Originaldelar och MINI Originaltillbehör gäller en tvåårig garanti utan miltalsbegränsning.

Attraktiva erbjudanden till MINI äldre än fyra år.

MINI Value Service.

Inom vårt MINI Value Service-program har vi skapat skräddarsydda servicebjudanden enbart för dig och din MINI med ett komplett pris, så att du kan slappna av med vetskapen om att det du ser är det du betalar.

CONDITION BASED SERVICE (CBS) – MINI-KONCEPTET.

Fasta serviceintervaller är passé. Med en MINI beror servicetillfällena på hur ofta, sportigt och långt du kör. För att avgöra den exakta tidpunkten övervakar din MINI ett flertal viktiga komponenter: sensorer kontrollerar exempelvis skicket på bromsbelägg och –skivor samt på vätskor som motorolja eller bromsvätska. Med hjälp av den insamlade informationen räknar din MINI själv ut när det är dags för service eller underhåll.

Du behöver inte längre fundera på när det är dags för nästa oljebyte. Din MINI påminner dig i god tid innan det är dags för alla nödvändiga servicetillfällen. Skulle du ändå vilja hålla ett vakande öga över eventuellt servicebehov behöver du bara titta på Check Control-displayen i varvräknaren eller på navigationssystemets display.

På verkstaden kan du också slappna av: din MINI Servicepartner läser av alla CBS-data som finns lagrade i din MINI-nyckel för att veta vilka servicearbeten som är aktuella. Så att du kan ägna dig åt något roligare – som att planera nästa utflykt med din MINI.

MINI Vägassistans

TRYGG VIDAREFÄRD.

Det krävs mycket för att kunna stoppa en MINI. Och tack vare den europatäckande hjälpen från MINI Vägassistans, kan inte ens ett driftstopp hindra en MINI-ägare från att komma till sin destination. Om din MINI skulle råka få problem på vägen kommer våra omfattande mobilitetstjänster snabbt att få igång er igen.

Vi hjälper dig dygnet runt, 365 dagar om året. I händelse av driftstopp, en mindre olycka eller ett missöde med exempelvis bilens nycklar, kontakta alltid MINI Vägassistans först.
Service inrikes: 020-21 00 00
Service utrikes +46-771-21 00 00

MINI Vägassistans inkluderas i 3 år från registreringsdatumet av en ny MINI. Genom att följa bilens serviceschema hos en auktoriserad MINI Serviceverkstad kan MINI Vägassistans förlängas i upp till 10 från första registreringsdatumet.