Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

MINI Service Inclusive.

Med MINI Service Inclusive (MSI) behöver du inte oroa dig för underhållskostnader. Din nya MINI har nämligen MINI Service Inclusive de tre första åren upp till 4.000 mil (gäller endast svensksålda bilar). Det betyder att du får kostnadsfri ordinarie service hos din auktoriserade MINI-återförsäljare eller serviceverkstad.

MSI är en modulär produkt, vilket innebär att du kan köpa till fler mil eller fler år, under hela kontraktstiden för MSI.

Garanterat.

En MINI är byggd för att hålla, så att du kan njuta av den i många år. Det garanterar vi. Därför ingår:

  • 12 års rostskyddsgaranti
  • 3 års lackgaranti
  • 2 års nybilsgaranti
  • 2 års garanti för MINI Originaldelar
  • 2 års garanti för MINI Originaltillbehör

För bilen som helhet (utom slitdelar), MINI Originaldelar och MINI Originaltillbehör gäller en tvåårig garanti utan miltalsbegränsning.

Attraktiva erbjudanden till MINI äldre än fyra år.

MINI Value Service.

Inom vårt MINI Value Service-program har vi skapat skräddarsydda servicebjudanden enbart för dig och din MINI med ett komplett pris, så att du kan slappna av med vetskapen om att det du ser är det du betalar.

CONDITION BASED SERVICE (CBS) – MINI-KONCEPTET.

Fasta serviceintervaller är passé. Med en MINI beror servicetillfällena på hur ofta, sportigt och långt du kör. För att avgöra den exakta tidpunkten övervakar din MINI ett flertal viktiga komponenter: sensorer kontrollerar exempelvis skicket på bromsbelägg och –skivor samt på vätskor som motorolja eller bromsvätska. Med hjälp av den insamlade informationen räknar din MINI själv ut när det är dags för service eller underhåll.

Du behöver inte längre fundera på när det är dags för nästa oljebyte. Din MINI påminner dig i god tid innan det är dags för alla nödvändiga servicetillfällen. Skulle du ändå vilja hålla ett vakande öga över eventuellt servicebehov behöver du bara titta på Check Control-displayen i varvräknaren eller på navigationssystemets display.

På verkstaden kan du också slappna av: din MINI Servicepartner läser av alla CBS-data som finns lagrade i din MINI-nyckel för att veta vilka servicearbeten som är aktuella. Så att du kan ägna dig åt något roligare – som att planera nästa utflykt med din MINI.

MINI Mobile Care

TRYGG VIDAREFÄRD.

Det krävs mycket för att kunna stoppa en MINI. Och tack vare den europatäckande hjälpen från MINI Mobile Care, kan inte ens ett motorstopp hindra en MINI-ägare från att komma till sin destination. Om din MINI skulle råka få problem på vägen kommer våra omfattande mobilitetstjänster snabbt att få igång er igen.

Vi hjälper dig dygnet runt, 365 dagar om året. I händelse av driftstopp, kontakta alltid MINI Mobile Care först. Service inrikes: 020-21 00 00, Service utrikes +46-771-21 00 00. Alla MINI-ägare vars bilar, nya eller begagnade, som registrerats för första gången efter den 1 januari 2006 täcks av MINI Mobile Care under 5 år från registreringsdatumet.