Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare

Sömlös laddning för din MINI.

Den publika laddningstjänsten MINI Charging ger dig enkel tillgång till ett av världens största publika laddnätverk. Ladda din MINI vid någon av de över 200 000 laddpunkterna världen över med bara ett kort eller app.

Hur får jag mitt MINI Charging-kort?

Ny kund
Om du är en ny kund får du ditt MINI Charging-kort av återförsäljaren när du hämtar din nya bil.

Befintlig kund
Om du redan har en elektrifierad eller eldriven MINI beställer du enkelt ditt MINI Charging-kort i samband med att du registrerar dig för tjänsten på mini-charging.com. Du får ditt kort inom 3 dagar. Du kan också få ditt MINI Charging-kort från närmaste MINI-återförsäljare.

Hur registrerar jag mig för MINI Charging?

1. Installera och komma igång.

 • Har du redan ett konto? Logga in med ditt MINI-ID eller -konto på mini-charging.com. Om du redan har skapat ett konto för att kunna använda MINI Connected, använder du samma inloggningsuppgifter/lösenord för att komma åt MINI Charging.
 • Inget MINI-ID eller -konto? Ingen fara, bara registrera dig och aktivera ditt nya konto innan du fortsätter med steg 2.

 

2. Registrering och aktivering.

 • Registrera dig för MINI Charging på mini-charging.com och fyll i chassinumret, dina kontaktuppgifter och betalningsinformation. Du har möjlighet att beställa ditt MINI Charging-kort och få det levererat inom 3 dagar.
 • Aktivera kortet på webbplatsen, använd kortets unika kortnummer (RFID-nummer) på baksidan av kortet. Kortet är klart att användas inom 24 timmar efter aktivering.

Vanliga frågor

 • Vad kostar det att använda MINI Chargings nätverk?

  Laddkortet är kostnadsfritt. Kostnaden för den laddning som utförs dras från det bankkonto som är kopplat till det kreditkortsnummer som anges vid registreringen. Varje månad skickas en översikt på de laddningar som genomförts via mail. Därutöver har du alltid möjlighet att se din laddhistorik i MINI Charging appen samt på mini-charging.com.

  Det finns två olika typer av abonnemang att välja på. Active och Flex.

  Active är kopplat till en månadsavgift och erbjuder lägre fasta priser per kWh jämfört med Flex. Flex är inte kopplat till någon månadsavgift och har därför ett högre pris per kWh vilket skiljer sig beroende på laddoperatör.

  Utöver de två abonnemangen erbjuds även ett IONITY Plus-paket som precis som Active är kopplat till en månadsavgift och har därför en låg laddkostnad per kWh.

  Se mer information och priser här. Genom att klicka på de respektive laddoperatörerna på kartan i MINI Charging-appen eller på mini-charging.com visas aktuellt pris per kWh.

  Just nu har vi ett speciellt erbjudande för nybilskunder som de 12 första månaderna inte betalar någon månadsavgift för Active-abonnemanget.

 • Vart vänder jag mig om jag behöver få hjälp?

  MINI Charging support
  Om du har problem med registrering eller aktivering av MINI Charging-kortet eller har frågor om debitering, fakturering eller vill säga upp ditt MINI Charging-avtal.

  Kontakta:
  Tel: +46 8 437 335 33
  Email: se@mini-charging.com

  Operatör för laddningspunkten
  Om du har tekniska problem i samband med laddning vid laddningspunkten måste du kontakta operatören för laddningspunkten. Du hittar kontaktuppgifterna till operatören på laddningspunkten och i appen.

 • Hur hittar jag laddningspunkterna?

  • Navigationssystemet i din MINI visar alla laddningsstationer som ingår i MINI Charging-nätverket.
  • Via MINI Charging-appen som finns för både Apple iOS och Android.
  • mini-charging.com.
  • Via MINI-appen, som finns för både Apple iOS och Android.