Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare
Boka provkörning

Privat

MINI to go - Privatleasing

Med MINI TO GO privatleasar du din nya MINI via MINI Financial Services. Du avtalar körsträcka, lägger på ytterligare paket och extrautrustning efter eget behov och hyr bilen av MINI Financial Services. När avtalstiden är slut lämnar du bara tillbaka den till din återförsäljare. Förutsatt att bilen är utan anmärkning och att antal mil inte överstiger avtalad körsträcka, tillkommer inga kostnader.

Just nu kan du privatleasa en ny MINI från 2.695 kr/mån och då ingår service och Essential Edition. Essential Edition innehåller Union Jack-design på baklyktorna, färddator, automatiskt regnsensor, PDC bak, sportläderratt, smarta ljussystem (inkl. LED-ljus), Connected Media, Connected Drive Service, 16’’ lättmetallfälgar och velourmattor.

I MINI TO GO INGÅR ALLTID:*

  • 0 kronor kontantinsats
  • MINI Service Inclusive upp till 36 månader/4000 mil
  • Extrautrustning (Varierar beroende på modell)

* Inklusive allt utom bränsle och försäkring. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer.

Mer information

MINI 5-dörrar

BYGG DIN EGEN MINI MED PRIVATLEASING.

Vi har gjort det så lätt som möjligt för dig som privatperson att ha bil. Du betalar inte en krona när du hämtar bilen, servicen är fri och extrautrustning väljer du efter eget tycke och smak.

MINI Countryman

MINI VINTERHJUL TO GO.

MINI Originalhjul är resultatet av den bästa kombinationen av däck och fälgar. De är omsorgsfullt designade och testade för varje MINI-modell för att ge bästa möjliga säkerhet och köregenskaper. År efter år.

SKÖTSEL AV LEASINGBIL.

SKÖTSEL AV LEASINGBIL.

Kort efter att du hämtat ut din nya bil via MINI Privatleasing får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.

MINI Countryman

MINI BETALSKYDD.

MINI Betalskydd är en försäkring via som kan ersätta din månadskostnad om du som leasingkund plötsligt skulle drabbas av till exempel arbetslöshet eller sjukskrivning.

Betalskyddet ingår kostnadsfritt de tre första månaderna från kontraktets startdatum. Därefter upphör försäkringen men du kan välja att köpa till en frivillig motsvarighet. Försäkringsgivare betalskyddet är AXA.