Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare

UPPTÄCK ELEKTRISK KÖRGLÄDJE MED MINI.

BIG LOVE.

MINI ELECTRIC.

Med MINI Electric får du en körupplevelse utöver det vanliga. Förpackade i MINI:s ikoniska design, och passar lika bra i stan som på helgens äventyr. Elektrifieringen av våra bilmodeller innebär inte bara att vi kan ta större hänsyn till miljön och kommande generationer, även att vi kan addera en ny dimension av körglädje, innova­tion och funktion till vår MINI­-filosofi. Se vårt utbud av elektriska bilar nedan.

HELT ELEKTRISKA MINI

Letar du efter en ursprunglig, ikonisk MINI men med en drivlina för morgondagens vägar? Våra elbilar, helt elektriska MINI Cooper SE och helt elektriska MINI Cabrio, kombinerar den legendariska gokart-känslan, den unika designen och premium-kvaliteten med utsläppsfri körning.

Nyhet.

MINI Cabrio Electric.

Världens första helt elektriska MINI Cabrio är här och den producerades i en begränsad upplaga för den europeiska marknaden med start i april 2023.

HELT ELEKTRISK.

MINI COOPER SE.

Helt elektriska MINI Cooper SE har allt du älskar med MINI - och lite till. Den kraftfulla och tysta elmotorn ger, med sina 184 hk, en körupplevelse som bäst kan jämföras med en gokart. 

Välj mellan olika utrustningspaket samt en rad enskilda tillval för att få just den MINI Cooper SE som passar dig.

NYA MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI Cooper SE Resolute Edition.

I nya MINI Cooper SE Resolute Edition bildar interiör och exteriör ett skräddarsytt paket av premiumkänsla.

I interiören fås den exklusiv känslan genom säten i Black Pearl / Light Chequered-klädsel kombinerat med svarta detaljer. Färgsättningen i exteriören med lack i Rebel Green, Nanuq White eller Enigmatic Black möter detaljer i exklusiv Resolute Bronze.

MINI PLUG-IN HYBRID

Våra laddhybrider, MINI Countryman Plug-In Hybrid, är inte bara rymliga, de har dessutom den smidighet, kraft och körglädje som är karakteristiskt för MINI Electric. För många räcker batteriets kapacitet till vardagspendlingen och bensinmotorn tar vid på de längre sträckorna.

LADDHYBRID.

MINI COUNTRYMAN PLUG-IN HYBRID.

Om du väljer MINI Countryman Plug­-In Hybrid, med en elektrisk räckvidd på upp till 50 km, får du 220 hk, ALL4­fyrhjulsdrift, automatisk växellåda och navigationssystem som standard.

Lägg till smarta, uppkopplade lösningar och du har en rolig och dynamisk bil som passar alla tillfällen.

NYA MINI ELECTRIC EDITIONS.

MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Edition.

Den exklusiva designen och produktegenskaperna i nya MINI Countryman Plug-In Hybrid Untamed Edition framhäver modellens robusta utseende och terrängpotential.

Interiören domineras av naturinspirerade nyanser av grönt och blått; den exklusiva Highland Green-färgen på sätena i MINI Yours Leather Lounge-utförande kombineras med detaljer i Frozen Bluestone. Exteriören består av en finish i Monumentum Grey eller nanuq White och takrails och backspegelkåpor i Piano Black. 

MER OM ATT KÖRA ELEKTRISKT

Läs gärna mer om elbilar, laddhybrider och miljöbilar. Eller fördjupa dina kunskaper om laddning, räckvidd och MINI CHARGING - sömlös laddning för din MINI.

ELBILAR OCH LADDHYBRIDER.

LADDNING.

Att ladda din elbil eller laddhybrid görs enkelt genom en laddbox. Här är några saker att tänka på för att maximera  effekten av laddningen.

HUR LÅNGT KAN DU KÖRA?

RÄCKVIDD.

Med dagens kraftfulla batterier kan både elbilen och laddhybriden gå långt på en enda laddning. Exakt hur långt du kan köra beror på olika faktorer, läs om vilka. 

SÖMLÖS LADDNING.

MINI CHARGING.

MINI Charging ger dig tillgång till ett av världens största publika laddnätverk. Ladda din MINI vid någon av de över 200 000 laddpunkterna världen över.