Mini logo

MINI Originaltillbehör.Din MINI - din stil.

TRAVEL & COMFORT.Ett system, Många lösningar.

Ett smart system med en basenhet som fästs mellan nackstöden. På basenheten kan du sedan fästa en praktisk krok, en hållare för tablets eller en klädhängare.

Rek. priser:
Basenhet 228 kr
Universalkrok 285 kr
Klädhängare 670 kr
Hållare för Apple iPad air 1175 kr
Hållare för Apple iPad 2, 3 & 4 eller för Samsung Galaxy Tab 1 450 kr.

BACKSPEGELKÅPOR.

Sätt din färg på din MINI med backspegelkåpor i till exempel Union Jack, Checkered Flag eller John Cooper Works Pro-tema. Ytterbackspeglarna finns i nio olika stilar för MINI 3- och 5-dörrar (år 2014-). Dessutom finns ett brett utbud av innerbackspeglar, takflaggor, instegslister och golvmattor att matcha dem med.

Rek. pris 1 510 kr. (ex montering)

Checkered (grey)

Checkered flag (grå/svart).

Extraljus.HELLJUS I LED.

Extraljus i LED förstärker ljusbilden hos din MINI. De runda strålkastarna med en diameter på 140 mm monteras direkt framför kylargrillen och slås på tillsammans med helljuset.

Rek. pris från 6 070 kr (exkl. montering).

MINI Takbox.320 liter extra att lasta.

MINI takbox i svart eller silver matchar designen hos din MINI och är den enda takbox som är utvecklad och testad för optimal passform och säkerhet. Finns med Sport Stripes (i svart eller vitt) som tillval.

Rek. pris från 4 205 kr (Sport Stripes 610 kr).

Instegslister i LED.Union Jack-designade.

Snygga instegslister med LED-ljus som tänds varje gång du öppnar dörren. Batteriet räcker upp till tre år. Finns i fyra olika stilar, Union Jack, Vivid Green, Speedwell Blue och JCW Pro.

Rek. pris 1 960 kr (3-DÖRRAR) / 2 490 kr (5-DÖRRAR).

STÖRRE SOMMARHJUL.18" JCW Cross Spoke.

18 tums John Cooper Works sommarhjulssats för MINI 3- och 5-dörrar (år 2014-). Passar ihop med alla modeller, även med JCW sportbromsar.

Rek. pris 30 375 kr.