Mini logo

MINI Original­tillbehör.Din MINI - din stil.

BACKSPEGELKÅPOR.

Sätt din färg på din MINI med backspegelkåpor i till exempel Union Jack, Checkered Flag eller John Cooper Works Pro-tema. Ytterbackspeglarna finns i nio olika stilar för MINI 3- och 5-dörrar (år 2014-). Dessutom finns ett brett utbud av innerbackspeglar, takflaggor, instegslister och golvmattor att matcha dem med.

1 510 kr.
Checkered (grey)

Checkered flag (grå/svart).

Extraljus.

Extraljus i LED förstärker ljusbilden hos din MINI. De runda strålkastarna med en diameter på 140 mm monteras direkt framför kylargrillen och slås på tillsammans med helljuset.

6 070 kr.

MINI Takbox.

MINI takbox i svart eller silver matchar designen hos din MINI och är den enda takbox som är utvecklad och testad för optimal passform och säkerhet. Finns med Sport Stripes (i svart eller vitt) som tillval.

4 205 kr.

Instegslister i LED.

Snygga instegslister med LED-ljus som tänds varje gång du öppnar dörren. Batteriet räcker upp till tre år. Finns i fyra olika stilar, Union Jack, Vivid Green, Speedwell Blue och JCW Pro.

1 960 kr. (3-Dörrar)2 490 kr. (5-Dörrar)

18" JCW hjulsats.

18 tums John Cooper Works sommarhjulssats på fälg Cross Spoke 506 till MINI 3- och 5-dörrar (år 2014-). Passar ihop med alla modeller, även med JCW sportbromsar.

30 375 kr.

Travel & Comfort.

Ett smart system med en basenhet som fästs mellan nackstöden. På basenheten kan du sedan fästa en praktisk krok, en hållare för tablets eller en klädhängare.

Från 515 kr.Bashållare & krok

Click & Drive.

Med Click & Drive-systemet kan du ladda din smartphone, streama musik och använda den som navigator i ditt synfält. Som tillval finns en portabel navigator som du lätt klickar på och av. Finns till nya MINI från modellår 2014.

1 790 kr.

LED dörrprojektor.

Med utbytbart mönster i MINI-logo, Union Jack eller JCW Pro. Levereras i satser om 2 st.

830 kr.

Bagagerumsmatta.

Bagagerumsmattan i Essential Black matchar allvädersmattorna i Essential Black perfekt och är tillverkad i högkvalitativt material som är enkelt att torka rent.

615 kr (3-dörrar).715 kr (5-dörrar).

MINI ORIGINALHJUL.

MINI Original kompletta hjul behåller go kart-känslan året runt.

 

 

 

Originalhjul

JOHN COOPER WORKS TILLBEHÖR.

Exklusiv stil och extra karaktär till din MINI.

 

 

 

John Cooper Works

NEDLADDNINGAR.

Se vilka tillbehör som passar till din MINI.

 

 

 

Nedladdningar

Alla MINI Originaltillbehör är utvecklade för MINI, vilket innebär extensiva säkerhets- och hållbarhetstester för att garantera en hög kvalitet. MINI Originaltillbehör påverkar därför inte garantierna på din MINI. MINI Originaltillbehör säljs enbart hos MINI-auktoriserade verkstäder. Priserna på denna sida är cirkapriser som kan under- eller överskridas av den enskilda återförsäljaren eller verkstaden. Monteringskostnader tillkommer.