Mini logo

MINI 3-dörrar.

MINI 3-dörrar

Snabbare, säkrare, mer uppkopplad - Nya MINI skiljer sig helt från alla andra bilar där ute.

MINI 3-dörrar Höjdpunkter

Höjdpunkter.

Liten bil, stort nöje. Precis när du inte trodde att vi kunde göra MINI ännu mer spännande, lanserade vi tredje generationen av MINI klassikern med äkta Rally-DNA. Nya MINI Twin Power Turbo-teknologin gör den också både snabbare och bränslesnålare. Med de helt nya MINI Driving Modes-körlägena kan du anpassa bilens köregenskaper och interiörbelysning efter ditt humör. Rena körupplevelser kombinerade med lättviktsmaterial.

Design.

MINI 3-dörrar Exteriördesign

Med nya designattribut i kombination med nytolkade klassiska karaktärsdrag är nya MINI redo att dominera stadsgatorna på samma sätt den alltid gjort. De nya strålkastarna och bakljusen till exempel har ny grafik. Insatsen ger nya MINI ett mer moget utseende. Basmodellerna har halogenlampor och som tillval kan nya MINI fås med full-LED-strålkastare för ett kristallklart ljus i mörkret.

De främre strålkastarna sitter i en ikonisk kromring och har insatser med ett enda stort elliptiskt element. Blinkerslampan sitter subtilt integrerad i den nedre tredjedelen av halvljusringen. Stil och harmoni, dag som natt.

Där bak har lamporna blivit större, med en mer framträdande position. Bakljusen som är indragna i bakluckan och omgivna av en kromram har formats om till en avrundad rektangel.

MINI 3-dörrar Interiördesign

Med höga poäng både för funktionalitet och utseende är insidan i nya MINI varje förares dröm. Glid ned i de bekväma mörka sätena och låt blicken falla på den nya instrumentbrädan. Alla förarrelaterade funktioner som hastighetsmätare och varvräknare sitter bakom ratten, rakt i ditt synfält. Den traditionella mittmonterade MINI-hastighetsmätaren har ersatts av det helt nya MINI Centre-instrumentet som visar information och underhållning. Det bekväma fullstora baksätet ger också utökat utrymme och bekvämlighet för passagerarna.

Motorer.

MINI One

OneFrån 152.500 kr

MINI One tar höga poäng på små detaljer. Eftersom du bara behöver 0,47 - 0,46 [0,49 - 0,48] liter bränsle för att köra 1 mil behöver du nu inte tanka lika ofta, men du kanske behöver stanna för toalettpauser ibland ändå. Å andra sidan når du målet blixtsnabbt, med en topphastighet på 195 [195] km/h.Konfigurera Provkör
MINI One D

One DFrån 180.500 kr

MINI One D är bränslesnålhetens obestridde kung. Den har en total bränsleförbrukning på endast 0,35 - 0,34 liter per mil, och vi hade inte kunnat göra den bränslesnålare även om vi hade försökt. Den lämpar sig perfekt för en snabb åktur genom stan eller på motorvägen. Maxhastigheten på 190 km/h är mer än nog för att snabbt ta dig dit du vill åka.


Konfigurera Provkör
MINI Cooper

CooperFrån 181.000 kr

Nya MINI Cooper tar gokartprincipen till nya höjder. Från 0-100 km/tim på bara 7,9 [7,8] sekunder är det en av de snabbaste stadsbilarna på marknaden. För att inte tala om en av de bränslesnålaste. Lämna stan och ge dig ut på motorvägen där du når 210 [210] km/tim utan ansträngning.


Konfigurera Provkör
MINI Cooper D

Cooper Dfrån 195.500 kr

MINI Cooper D tror inte på kompromisser. Den har en toppfart på 205 [204] km/tim och klarar 0-100 km/tim på bara 9,2 [9,2] sekunder. Och den drar ändå inte mer än 3,6 - 3,5 [3,8 - 3,7] l bränsle per 100 kilometer.
 


Konfigurera Provkör
MINI Cooper S

Cooper Sfrån 217.000 kr

MINI Cooper S är snabb. Riktigt snabb. Den tar bara 6,8 [6,7] sekunder på sig att nå 100 km/tim och slutar inte accelerera förrän hastighetsmätaren visar enastående 235 [233] km/tim.


Konfigurera Provkör
MINI Cooper SD

Cooper SDfrån 231.500 kr

Med en toppfart på 227 [225] km/h vid en kombinerad bränsleförbrukning på 4,1 - 4,0 [4,1 - 4,0] l per 100 kilometer. 0–100 km på 7,3 [7,2] sekunder.


Konfigurera Provkör
MINI John Cooper Works

John Cooper Worksfrån 287.000 kr

Två liter. Fyra cylindrar. Sex växlar. Kraft som pressar dig bakåt vid racerstarter och i snäva kurvor. Det här är den snabbaste och starkaste MINI-modellen någonsin.


Konfigurera Provkör

MINI ORIGINALTILLBEHÖR.DIN MINI. DIN STIL.

Med MINI Originaltillbehör kan du personifiera din MINI med visuella detaljer som backspeglar i Black Jack-tema eller göra din MINI mer praktisk med cykelhållare, golvmattor och klädhängare. Klicka på länkarna nedan för att se mer, eller besök tillbehörskonfiguration för att se en större del av utbudet av tillbehör.

Originaltillbehör Tillbehörskataloger John Cooper Works Vinterhjul

Lån & leasing.Privatleasing från 1.945 kr/mån.

Låna med MINI billån.

Vårt Billån är ett annuitetslån, som ger en jämn kostnad under hela återbetalningstiden. Du får kreditbesked direkt när du väljer ut din nya bil och din MINI räcker som säkerhet för lånet.


Mer om lånet

MINI TO GO Privatleasing.

MINI TO GO är ett enkelt sätt för dig som privatperson att ha bil på. Du kör din MINI i 3 år och betalar bara för bränsle och försäkring. Service ingår och du betalar inte en krona när du hämtar bilen. Du behöver kort sagt inte tänka på någonting – det har vi redan gjort.

Mer om leasingavtal

MINI Originalförsäkring.

Äntligen finns det ett försäkringsbolag som bara lever och andas MINI. Dygnet runt. Året runt. Det tjänar både du och din MINI på! Till exempel använder vi bara auktoriserade MINI-verkstäder och MINI Originaldelar när vi reparerar din bil. Vilket säkerställer att din MINI förblir en MINI. Perfekt för en extra speciell bil, naturligtvis.

Är du på gång att köpa en MINI?

När du hämtar din nya MINI ingår automatiskt en Rulla-ut försäkring som gäller i 14 dagar utan förpliktelser, när du köper bilen hos en auktoriserad MINI-återförsäljare.

Inom några dagar får du sedan hem ett personligt erbjudande om förnyad försäkring, med möjlighet att skräddarsy din MINI:s skydd. Tacka ja, så får du dessutom rabatt motsvarande 2-4 månaders premie, om du väljer att fortsätta med oss i ett år.

Försäkringen är speciellt anpassad för dig som kör en MINI. Du får ett omfattande skydd och kan vara säker på att eventuella reparationer alltid utförs av en auktoriserad MINI-verkstad med MINI Originaldelar. Läs mer om MINI Originalförsäkring genom att klicka på länken nedan.

Självklart kan du även köpa försäkringen om du redan äger en MINI.  


Läs mer om försäkringen
MINI återförsäljare

Kontakta din MINI-återförsäljare.från Umeå i norr till Malmö i söder.