Mini logo

MINI service.

Boka service.MINI Servicebokning online.

Fri service, CBS & GarantiFRI SERVICE INGÅR I ALLA NYA MINI.

MINI fri service.

MINI fri service.BEKYMMERSFRITT BILÄGANDE.

Med MINI Fri Service behöver du inte längre oroa dig för underhållskostnader. Din nya MINI har nämligen MINI Fri Service de 3 första åren upp till 6 000 mil (gäller endast svensksålda bilar). Det innebär att du kostnadsfritt får ordinarie service, i enlighet med bilens intervallsystem, utförd hos din auktoriserade MINI-serviceverkstad i Sverige. På så vis slipper du oroa dig för servicekostnader de första åren och kan helt och hållet ägna dig åt att köra! 

Garanti.EN MINI STÅR VID SITT ORD.

Varje MINI byggs enligt de högsta kvalitetsstandarder – för att du ska kunna njuta av glädjen att äga en MINI under många år. From 1 januari 2004 gäller 12 års rostskyddsgaranti och 3 års lackgaranti.

För bilen som helhet (utom slitdelar), MINI Originaldelar och MINI Originaltillbehör gäller en tvåårig garanti utan miltalsbegränsning.

Sammanfattningsvis:

  • 12 års rostskyddsgaranti (genomrostning) för alla MINI registrerade från och med 1 januari 2004.
  • 3 års lackgaranti
  • 2 års nybilsgaranti
  • 2 års garanti för MINI Originaldelar
  • 2 års garanti för MINI Originaltillbehör
Garantier
CONDITION BASED SERVICE (CBS) – MINI-KONCEPTET.

CONDITION BASED SERVICE (CBS) – MINI-KONCEPTET.

Fasta serviceintervaller är passé. Med en MINI beror servicetillfällena på hur ofta, sportigt och långt du kör. För att avgöra den exakta tidpunkten övervakar din MINI ett flertal viktiga komponenter: sensorer kontrollerar exempelvis skicket på bromsbelägg och –skivor samt på vätskor som motorolja eller bromsvätska. Med hjälp av den insamlade informationen räknar din MINI själv ut när det är dags för service eller underhåll.

Du behöver inte längre fundera på när det är dags för nästa oljebyte. Din MINI påminner dig i god tid innan det är dags för alla nödvändiga servicetillfällen. Skulle du ändå vilja hålla ett vakande öga över eventuellt servicebehov behöver du bara titta på Check Control-displayen i varvräknaren eller på navigationssystemets display.

På verkstaden kan du också slappna av: din MINI Servicepartner läser av alla CBS-data som finns lagrade i din MINI-nyckel för att veta vilka servicearbeten som är aktuella. Så att du kan ägna dig åt något roligare – som att planera nästa utflykt med din MINI.


Hitta återförsäljare

Trygg vidarefärd.

MINI MOBILE CARE.

Det krävs mycket för att kunna stoppa en MINI. Och tack vare den europatäckande hjälpen från MINI Mobile Care, kan inte ens ett motorstopp hindra en MINI-ägare från att komma till sin destination. Om din MINI skulle råka få problem på vägen kommer våra omfattande mobilitetstjänster snabbt att få igång er igen.

Vi hjälper dig dygnet runt, 365 dagar om året. I händelse av driftstopp, kontakta alltid MINI Mobile Care först. Service inrikes: 020-21 00 00, Service utrikes +46-771-21 00 00. Alla MINI-ägare vars bilar, nya eller begagnade, som registrerats för första gången efter den 1 januari 2006 täcks av MINI Mobile Care under 5 år från registreringsdatumet.

ONLINE-INSTRUKTIONSBOK.

Din MINI har en mängd funktioner, som gör ditt bilägade till en större upplevelse. Upptäck dem här.

ONLINE-INSTRUKTIONSBOK