Mini logo

Gammal webbläsare.

Upplev webben säkrare och snabbare med en ny webbläsare.
Vi har optimerat Mini för morgondagens krav på tillgänglighet.
Läs mer här browser-update.org
Tips: Du surfar alltid uppdaterat med din smartphone.

Uppdatera din webbläsare

Upplev den unika körupplevelsen!

Boka provkörning

Packat och klart.

Med MINI TO GO privatleasar du din nya MINI via MINI Financial Services. Du avtalar körsträcka, lägger på ytterligare paket och extrautrustning efter eget behov och hyr bilen av MINI Financial Services. När avtalstiden är slut lämnar du tillbaka till återförsäljaren. Förutsatt att bilen är utan anmärkning och att antal mil inte överstiger avtalad körsträcka, tillkommer inga kostnader.

Just nu får du nya MINI från 2.095 kr/mån inklusive finansiering, service och Saltpaket Plus. I Saltpaket Plus ingår aircondition, dimljus, velourmattor, förvaringspaket, höjdinställning passagerarsäte, färddator, belysningspaket. 

I MINI TO GO INGÅR ALLTID:*

  • 0 kronor kontantinsats
  • Service
  • Extrautrustning (Varierar beroende på modell)

* Inklusive allt utom bränsle och försäkring. Uppläggnings- och administrationsavgift samt avgifter från Transportstyrelsen tillkommer.

BYGG DIN EGEN MINI MED PRIVATLEASING.

Vi har gjort det så lätt som möjligt för dig som privatperson att ha bil. Du betalar inte en krona när du hämtar bilen, servicen är fri och extrautrustning väljer du efter eget tycke och smak.

BERÄKNA MÅNADSKOSTNAD.

MINI VINTERHJUL TO GO.

MINI Originalhjul är resultatet av de bästa kombinationerna av däck och fälgar. De är omsorgsfullt designade och testade för varje MINI-modell för att ge bästa möjliga säkerhet och köregenskaper. År efter år.

LADDA NER PRISLISTA.

SKÖTSEL AV LEASINGBIL.

Kort efter att du hämtat ut din nya bil via MINI Privatleasing får du en Återlämningsguide där det tydligt framgår vad som är normalt slitage och vad som räknas som skador som måste åtgärdas. Genom att lämna in bilen på service i enlighet med bilens intervallsystem och få småskador reparerade medan de fortfarande är små undviker du kostnader vid återlämnandet.

LADDA NER SKÖTSELGUIDE.
Scrolla till toppen